Apex Legends - 6700 Apex Coins

Apex Legends - 6700 Apex Coins

 

Korhatár:
16
Platform:
Origin (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
28 199 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Vásároljon 6700 Apex érmét.

Ez a játékon belüli pénznem felhasználható új kozmetikai cikkek karakterekre és fegyverekre a közvetlen vásárlás boltjában.

Az Apex Coins kozmetikai Apex csomagok megvásárlására és új karakterek kinyitására is használható a játékon belüli áruházban.

Hódítson karakterrel az Apex Legends, egy ingyenesen játszható * Battle Royale lövöldözős játékban, ahol hatalmas képességekkel rendelkező legendás szereplők csapnak össze a hírnévért és a vagyonért a Határ peremén. Sajátítson el egy folyamatosan növekvő listát a különféle legendákból, a mély taktikai csapatjátékból és a merész új innovációkból, amelyek magasabb szintre emelik a Battle Royale élményét - mindezt egy robusztus világban, ahol bármi megy. Üdvözöljük a Battle Royale következő evolúciójában.

Legendás karakterek
névsora - Gyűjtse össze az erőteljes legendák növekvő listáját, mindegyiküknek megvan a maga egyedi személyisége, erősségei és képességei, amelyeket könnyű felvenni, de kihívást jelent igazán elsajátítani.

Építsd meg a legénységet -
Válaszd ki a legendádat, és egyesítsd egyedi képességeiket a többi játékossal együtt, hogy kialakítsd a végső legénységet.

Stratégiai Battle Royale
- Használja képességeit - és eszét - stratégiai hívások kezdeményezéséhez menet közben, alkalmazkodva legénységének erősségeihez, hogy megfeleljenek az új kihívásoknak, ahogyan a mérkőzés fejlődik.

Műfaj-fejlődő innováció -
Tapasztalja meg a Battle Royale műfaját magasabb szintre emelő vadonatúj funkciók sorozatát, beleértve a Respawn Beaconokat, a Smart Comms-t, az Intelligent Inventory-t és a Jumpmaster telepítésével egy teljesen új lehetőséget az akcióba való belépéshez.

Édes, édes zsákmány -
dobjon be és zsákmányoljon egy sor hatalmas fegyverrel, különféle felszerelésekkel és hasznos páncélokkal, amelyek megvédik Önt a csatában. A harc után gyűjtsön rengeteg kozmetikai lehetőséget a karaktered és fegyvereid személyre szabásához, és nyújts új lehetőségeket a meccs közbeni megmutatásra.

Adatok
Műfaj
Akció
Megjelenés
2019.02.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00550
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS ELŐÍRÁSOK:
ablakok

Operációs rendszer: 64 bites Windows 7
Processzor (AMD): AMD FX 4350 vagy azzal egyenértékű
Processzor (Intel): Intel Core i3 6300 vagy azzal egyenértékű
Memória: 6 GB - DDR3 @ 1333 RAM
Grafikus kártya (AMD): AMD Radeon ™ HD 7730
Grafikus kártya (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GT 640
DirectX: 11 Kompatibilis videokártya vagy azzal egyenértékű
Online csatlakozási követelmények: 512 KBPS vagy gyorsabb internetkapcsolat
A merevlemezen: 22GB