Antihero

Antihero

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 086 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Antihero egy gyors tempójú digitális társasjáték (Oliver) Twist-rel. Toborzzon utcai takarókat, bosszantókat béreljen, indítson bandát, frissítse a céhét, mindent ellopjon ... és megvesztegetje, zsarolja és meggyilkolja a győzelemhez vezető utat. Magában foglalja a történet-alapú kampányt, az AI-összecsapásokat és az intenzív online és offline PvP-t.

Földalatti utcai háborúk! Játssz a történetvezérelt kampányon, harcolj az AI ellen, és ugorj online az alkalmi és rangsorolt ​​PvP multiplayer játékban.
Kihívás a barátainak! Hívja meg barátait, hogy játsszanak aszinkron módon, vagy növeljék a nyomást egy élő mérkőzésen. Állítson be egyéni „Házirendeket”, és testreszabhatja a játékot ízlésének!
Vegye át a várost! Védje azt, ami a tiéd. Behatol a vállalkozásokba, behatolhat birtokokba, csapdákat állít fel és mindent ellophat. A város gazdagsága a tiéd - ha ellenfelünk nem veszi őket először.
Cipő, Stabbery és Skullduggery! Frissítsd a céhedet, toborzzon utcai süket, bűnözőket béreljen, indítson bandát ... és megvesztegetje, zsarolja és meggyilkolja az ellenzék. Sok út vezet a tetejére.
Kezelje az egészséges gazdaságot. Töltsön el rosszul megszerzett gazdagságát új toborzások felvételére, a tolvaj-készségek fejlesztésére és halálos fegyverek beszerzésére. Arany egy tolvaj legjobb barátja!
Kelj fel a csúcsra! Nézze meg, hogyan rangsorolódik a mester tolvajok között a játékban elért ranglistákon.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2017.07.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Versus Evil
Cikkszám
DIGI00532
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ