And Yet It Moves

And Yet It Moves
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
975 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

És mégis mozog, egy puzzle-platformer, egy egyedi világban van elhelyezve, szakadt papírból. A papír kollázson belül ugrálhat, futhat, és utoljára, de nem utolsósorban: forgathatja a világot. Tanulja meg, hogyan lehet alkalmazni a forgás fizikai következményeit a sok trükkös helyzet elsajátításához.
Különböző szinteken is versenyezhet az óra ellen, versenybe vetve az előző órákkal. A futást "szellemként" rögzítik, amelyet az Ön idejével együtt el lehet juttatni a globális magas pontszámokhoz az interneten. Letöltheti más felhasználók szellemeit, hogy versenyezzen a barátokkal és idegenekkel szerte a világon, és megnézze, ki találta a leggyorsabb útvonalat.
Az And Yet It Moves korábban odaítélt prototípusának elismerését követően bemutatjuk a teljes verziót, amely három izgalmas és gyönyörű környezetet és sok új kihívást tartalmaz.
Speciális platform: Nem csak ugrálhat és futhat, de 90 fokos időközönként is forgathatja a világot.
17 szint egyedi kinézettel és érzékenységgel: Gondolkodó rejtvények egy rendkívüli papír kollázsvilágban, három különböző környezetben, gazdagítva és életre kelve kézzel készített hangokkal és zenével.
Speed ​​Run mód: Minden szinten versenyezhet az órával vagy a korábban rögzített szellem futásokkal, a maratoni futásokkal az egész környezetben.
Online magas pontszámok és megosztható Ghost Runs: Menj el a magas pontszámhoz a barátaid vagy teljes idegenek kihívásával és csiszold meg rotációs készségeidet.

Adatok
Megjelenés
2017.10.19
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Broken Rules
Cikkszám
DIGI00493
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Operációs rendszer:Microsoft® Windows® XP / Vista
processzor:Kétmagos 1,6 Ghz vagy nagyobb, egymagos 2,0 Ghz vagy magasabb
Memória:XP: 512 MB RAM, Vista: 1 GB RAM; (További beépített memóriakártyára lehet szüksége, ha van integrált grafikus kártyája)
Merevlemez:60 MB
Videokártya:Intel® gma950 vagy újabb; bármilyen nem integrált kártya 128 MB-os és openGL 1.2 támogatással
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.