Ancient Space

Ancient Space

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 157 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Keresse meg mélyen az űrben, hogy felfedje a titkokat és megtalálja az elveszett expedíciót!

Az ókori űr valós idejű stratégiai csillaghajókat folytat, amelyek ösztönzik a taktikai manőverezést. Az időben tiszteletben tartott RTS hagyomány szerint felépíti és frissíti flottáját, amikor teljesíti a küldetési célokat és összegyűjti az erőforrásokat, amelyek lehetővé teszik a játék továbbfejlesztését. Ábrázolja a megközelítést - a védekezéstől a bűncselekményig és minden között, például a kíséret és a lopakodó küldetések között.

Csatlakozzon és fedezze fel a világ legsötétebb mélyedéseit a stratégiai erőforrás-gazdálkodás és az átható csillagközi háború történetében.

Főbb jellemzők: Csillagok
: A játékot kedvenc sci-fi filmek és televíziós műsorok rajongói kedvencei hangzik el, például a Star Trek: Enterprise, a Battlestar Galactica és a Firefly.
Mély űrkutatás: Minden küldetés tovább halad a terv körül, és új felfedezett űrterületet vezet be, felfedezésre váró titkokat, és reagálási veszélyeket.
Parancsold a flottádra: Készítsen, tartson fenn karbantartást és stratégiailag használjon sok hajótípust a csata elé, mindegyiknek külön taktikai felhasználása van a nagy stratégiai űri hadviselés során, miközben távozik a hírhedt kalózok és titokzatos idegenek ellen.
Frissíthető progresszió: Az egységek frissíthetők. A kampány során a játékos hajók különféle frissítéseket alkalmaznak. Ön dönti el, hogy mit javítson, és mit hagyjon hátra.
Válassza ki a személyzetét: Minden küldetés előtt válasszon legfeljebb három különleges képességekkel rendelkező tisztet, akik elősegítik az előrehaladást a küldetések során. Toborzzon több személyzetet az utazás során.
Átfogó kampány: Az egyjátékos kampány egy lüktető történettel jár, amely epikus csatákat követi, és az emberiség és a tudomány filozófiai kérdéseivel foglalkozik, miközben felteszi a kérdést: mi múlik túl?

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2014.09.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI00490
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ