Ancestors Legacy - Saladin's Conquest

Ancestors Legacy - Saladin's Conquest

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 256 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Vedd át a Szaracen harcosai irányítását egy vadonatúj egyjátékos kampányban, amely messze vezet az Európa csatatérétől. Kövesse a történelem egy másik útját, és segítsen Saladinnak megvédeni sivatagi területeit a keresztesek ellen. Az egyedülálló új egységek 5 történetalapú küldetésben és 3 új térképen segítik elverni az ellenséget a multiplayer és a csata módban.

A „Saladin hódítása” kampányban a játékosok megtapasztalhatják Egyiptom és Szíria legnagyobb szultánjának, az Ayyubid-dinasztia alapítójának - Salah ad-Dinnek a történetét, aki 1187-ben a legnagyobb hadsereggel átlépte a Jeruzsálem királyságának határát. valaha parancsolt. Mint Saladin, kiemelkedő tábornokai, Gökböri és Abdullah, a játékosoknak lehetősége lesz arra, hogy legyőzzék a Jeruzsálem királyságának nagy hadseregét a Hattin szarván. Hódítsa meg a Lévan legfontosabb erősségeit és vegyen részt Jeruzsálem ostromában.
Jellemzők:
Új, játszható nemzet kampányhoz, harchoz és multiplayerhez - Saracens
Új egyjátékos kampány öt küldetéssel és több mint 6 órás játékidővel
3 új multiplayer térkép
Új és egyedi egységek :
Hassassins - ötfős közelharci osztagok, melyek álcázási képességét mutatják. Álcázás révén láthatatlanná teszik őket az ellenség számára, amíg valóban közel nem kerülnek. Második egyedülálló képességük az robbanócsapdák. Miután egy csapdát letette, 10 másodperc múlva felrobban, és károsítja mind az épületeket, mind az embereket, barátságosak vagy sem.

Grenadier - négyszemélyes csapat, egyedülálló képességük robbanásveszélyes rakéták tüzelése, amelyek szuperhatékonyak az épületek ellen és nagyon hatékonyak az ellenségek nagy csoportjai ellen. Ennek kiegyensúlyozása érdekében meglehetősen érzékenyek a közelharci sérülésekre ...

Scorpion - a Szaracénok felel meg a ballisztának, amelynek új modellje és különféle statisztikái vannak.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Ez a játék tartalmazhat olyan tartalmat, amely nem minden korosztály számára megfelelő, vagy nem megfelelő a munkahelyi megtekintéshez: Általános érett tartalom

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
RTS
Megjelenés
2019.05.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
1C Company
Cikkszám
DIGI00479
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ