Always Sometimes Monsters

-7%
Always Sometimes Monsters
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
396 Ft
Akció: 370 Ft
Kezdete: 2021.12.05   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Pénzből és szerencséből kitört a szíved és az összeomlás szélén van. A házigazdád visszavitte a kulcsot, nem tudja befejezni a kéziratot, és szeretett feleségül vesz valakivel. Ha nincs más választása, mint kezelni az életét, ami veled jár, akkor a nyílt úton indul olyan küldetésen, hogy visszaszerezze élete szerelmét. A történelem rajtad múlik. Megmenthető az életed, vagy mindig szörnyek vagyunk?

Választás
Történet-vezérelt élmény, amely a kapcsolatokra és az érzelmi kötelékekre összpontosít, nem pedig a hagyományos RPG-harcra és kalandra. A határozatlanság az ellenség, az empátia pedig a fegyver arra való törekvésben, hogy utoljára esélyt szerezzen az élet szerelmének visszaszerzésére.

Körülmény
Válasszon a különféle nemű, faji és szexuális preferenciájú karakterek közül, és élvezze át az egyes tapasztalatokat és egyedi nehézségeket az Ön választása alapján. Az NPC-k eltérő bánásmódban részesíthetnek téged a nem, a faj vagy a szexuális preferencia alapján, különféle útvonalakat nyitva és zárva az út mentén.

Következmény
Minden átjátszást megdöbbentő számú eltérő út tölt be, amelyeket fel lehet fedezni nyílt cselekedetek és a beszélgetés finom választása révén. Az Ön által megtett utat személyi etikai iránytűjéhez igazítják, mivel mind a tudatos, mind a tudatalatti döntések megváltoztatják sorsát. Töltse le a LASER DESTROYER TEAM eredeti, mindig néha monster hangját, amelyben a játék 15 remaster zeneszáma szerepel. Elérhető a Bandcamp-on

Adatok
Megjelenés
2014.05.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Devolver Digital
Cikkszám
DIGI00439
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP, Vista, 7 vagy 8 (32-bites vagy 64-bites)
Processzor: Intel Pentium 4, 2,0 GHz vagy gyorsabb
Memória: 512 MB RAM
Grafika: 1024 x 768 vagy annál jobb asztali felbontás
Tárhely: 500 MB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Nincs Steam Overlay támogatás
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.