Always Sometimes Monsters

Always Sometimes Monsters

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
662 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Pénzből és szerencséből kitört a szíved és az összeomlás szélén van. A házigazdád visszavitte a kulcsot, nem tudja befejezni a kéziratot, és szeretett feleségül vesz valakivel. Ha nincs más választása, mint kezelni az életét, ami veled jár, akkor a nyílt úton indul olyan küldetésen, hogy visszaszerezze élete szerelmét. A történelem rajtad múlik. Megmenthető az életed, vagy mindig szörnyek vagyunk?

Választás
Történet-vezérelt élmény, amely a kapcsolatokra és az érzelmi kötelékekre összpontosít, nem pedig a hagyományos RPG-harcra és kalandra. A határozatlanság az ellenség, az empátia pedig a fegyver arra való törekvésben, hogy utoljára esélyt szerezzen az élet szerelmének visszaszerzésére.

Körülmény
Válasszon a különféle nemű, faji és szexuális preferenciájú karakterek közül, és élvezze át az egyes tapasztalatokat és egyedi nehézségeket az Ön választása alapján. Az NPC-k eltérő bánásmódban részesíthetnek téged a nem, a faj vagy a szexuális preferencia alapján, különféle útvonalakat nyitva és zárva az út mentén.

Következmény
Minden átjátszást megdöbbentő számú eltérő út tölt be, amelyeket fel lehet fedezni nyílt cselekedetek és a beszélgetés finom választása révén. Az Ön által megtett utat személyi etikai iránytűjéhez igazítják, mivel mind a tudatos, mind a tudatalatti döntések megváltoztatják sorsát. Töltse le a LASER DESTROYER TEAM eredeti, mindig néha monster hangját, amelyben a játék 15 remaster zeneszáma szerepel. Elérhető a Bandcamp-on

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2014.05.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Devolver Digital
Cikkszám
DIGI00439
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ