Alwa's Awakening

Alwa's Awakening

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 181 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Alwa ébredésében Zoe-ként játszik, egy hősnő, aki egy másik világból küldött békét Alwa földjére. Csak mágikus személyzettel felszerelve támaszkodik egy távoli földre, és segítenie kell az embereket. Haladjon át a veszélyes pincékkel, találkozzon érdekes és szórakoztató karakterekkel, és fedezze fel a világot ebben a 8 bites kalandjátékban. Csakúgy, mint a régi klasszikusok, akkor sem lesz egy villogó nyíl, amely pontosan megmondja, hová kell mennie, és mit kell tennie. Ehelyett szabadon találhatja meg a saját módját, és a mágikus személyzet segítségével a játék több mint 400 egyedi kihívást jelentő helyén haladhat tovább.

Az Alwa ébredése egy olyan játék, amely megpróbálja a lehető legközelebb maradni az autentikus nyolc bites megjelenéshez, édes pixelművészettel, fülbemászó chiptunesokkal töltött filmzenével és annyira bájjal, hogy visszatérjen a NES korszakába. A könnyen érthető kezelőszervekkel a játék könnyű megtanulni, de nehéz elsajátítani, akárcsak a régi időkben voltak a játékok!Retro játék hiteles hangulattal
Egy új, kihívást jelentő NES-ihlette kalandjáték, a Nintendo 8 bites játék hiteles hangulatával és megjelenésével. Olyan klasszikusok ihlette, mint például az Olympus csata és a Solstice.
Használd a mágikus személyzetét
Felszereljen egy varázslatos alkalmazottat, amely sok titokzatos hatalommal rendelkezik. Használja rejtvények megoldására és ellenségek legyőzésére több mint 400 egyedi helyiségben. Frissítse munkatársait új drágakövek megtalálásával.
Te vagy Zoe
Játssz Zoe-ként, akit Alwa földjének felszabadítására küldtek. A könnyen érthető kezelőszervekkel ugorhat és küzdelmet vethet a sok különböző kihívást jelentő helyiségben.
Fedezze fel Alwa földjét
Fedezze fel a nagyméretű összekapcsolt térképet valódi „Metroidvania” stílusban. A kívánt módon játszd a játékot, és megtalálja a saját útját Alwa földjén.
Keressen új elemeket és tanuljon meg új képességeket
Keressen és kinyit egy sor különböző tárgyat a kaland során, amely új képességeket ad a Zoe számára, és új területeket is felszabadít.
8 bites zene
Hallgassa meg egy teljesen új, 8 bites hangzást, több mint 25 új eredeti zeneszámmal, amelyeket Robert Kreese írt. Tartalmaz továbbá Sakamoto prof.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2017.02.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Elden Pixels
Cikkszám
DIGI00438
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ