Alterity Experience

-7%
Alterity Experience
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
926 Ft
Akció: 857 Ft
Kezdete: 2021.12.05   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ön Anton Cornwell, egy kaliforniai farmer. Az utóbbi időben tanyád háza furcsa és megmagyarázhatatlan jelenségek áldozata. Minden oldalról betolakodva, reaktívnak kell lennie az elméd felhasználásával, hogy megakadályozzon minden behatolást. Túlélni fogja az eseményes éjszakát?

Az ALTERITY EXPERIENCE egy zárt ajtó kalandjáték, amely első személyben játszható. A fellépésre a jelenlegi Lucy megyében, Kalifornia északi részén kerül sor, egy régióban, amely ismert a megmagyarázhatatlan jelenségeivel. Számos helyi gazda találta gazdaságait rejtélyes lila anyaggal.

Ez viszont ugyanazon jelenségekkel szembesül. A szomszédai egy ideje azt állítják, hogy nem messze látta őket a vagyonától. A reakcióképesség és az otthoni automatizálási alkalmazás az egyetlen fegyver. Az ismeretlen eredetű tárgy lehet a túlélés kulcsa; mégis el van rejtve valahol az otthonában.Az ALTERITÁSI TAPASZTALAT mindenekelőtt:

Magával ragadó világ: Fedezze fel a Cornwell Family Ranchot, merüljön el az 1970-es és 1980-as évek tudományos fantasztikus filmjeinek jeleneteivel és hangjaival.

A túlélés próbája: Kerülje el a furcsa jelenségek belépését a házba. A lehető leggyorsabban mozgassa el a hozzáférést közvetlenül vagy távolról az otthoni automatizálási alkalmazáson keresztül.

Rejtély másutt: Fedezze fel egy titokzatos tárgy helyét, amelynek eredete ismeretlen az Ön számára, és próbálja meg megérteni, hogyan működik, ha manipulálja. Milyen jó ez?

Családtörténet: Írja be a Cornwell család intimitását, tekintse át a számos dokumentumot, és fedezze fel a ház számos szobáját hasznos nyomokért.

Adatok
Megjelenés
2014.11.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
ONITRON STUDIO
Cikkszám
DIGI00436
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb
Processzor: Intel i5 (3,2 GHz)
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 960
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 3 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb
Processzor: Intel i7 (3,6 GHz)
Memória: 16 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 1070
DirectX: Verzió: 12
Tárhely: 3 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.