Alone in the Dark: The New Nightmare

Alone in the Dark: The New Nightmare

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
687 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Attól a pillanattól kezdve, amikor Edward Carnby és Aline Cedrac lábát állítják az Árnyék-szigeten, rejtélyes, gonosz lények állnak szemben, akiknek szándékában áll megtenni a haladásukat, hogy visszaszerezzenek 3 ősi tablettát, amelyekről úgy gondolták, hogy titkos kulcsot tartanak valami hihetetlen fenyegető jelenséghez. A veszély minden sarkából fenyeget. A legkisebb árnyék lehet a mély titkok elrejtése vagy a rosszabb rémálmok elrejtése ... Láthatja-e a félelmét?

Edward Carnby, a természetfeletti nyomozó visszatért! És ezúttal bosszút. Carnby legjobb barátját, Charles Fiske-t egy titokzatos szigeten holtan találták Maine partja közelében, az Árnyék-szigeten. Carnby nyomozása gyorsan Fred Johnsonhoz vezet, aki értesíti Fiske-ről a három ősi tabletta kereséséről, amely egy meghatározott helyre helyezve hihetetlen és veszélyes hatalmat nyit meg. Johnson arra kéri Carnby-t, hogy vegye fel ott, ahol Fiske abbahagyta, és kezdje újra a vizsgálatot a tabletták visszanyerése érdekében. Carnby elfogadja a küldetést, hogy megtalálja és elpusztítsa Fiske gyilkosát, és megbosszulja halálát.

Az eredeti túlélési horror-franchise az intenzív fellépés és a fárasztó kaland tiszta keverékével folytatódik. Az önmagában a sötétben a játékos sötét és furcsa légkörbe kerül, ahol a hagyományos szabályok nem vonatkoznak. A játékosnak le kell győznie a sötét ismeretlen természetes félelmét, és mély és rendkívül részletes történet segítségével irányítania Edward Carnby-t. Zseblámpával és pisztollyal fegyveres Carnby-nek meg kell találnia a túléléshez szükséges tárgyakat, valamint a nyomokat, amelyek segítenek neki elkerülni a rémálmát.
Jellemzők
Az eredeti túlélési terror franchise újjászületett
Hihetetlenül részletes és valósághű környezet
Sötét légkör, homályos és fényes játékkal - használja a zseblámpáját fegyverként a sötétben lévő lények ellen
A HP Lovecraft befolyása
Egy izgalmas forgatókönyv, amely meghaladja a képzeletét.
Több mint 20 karakter, hűvös légkörben, mélyen a operatív produkcióban és a realizmusban.
2 teljesen különböző, de ugyanolyan félelmetes kaland, kombinálva egybe: Edward Carnby vagy Aline Cedrac leszel?

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2013.10.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Atari / Infogrames
Cikkszám
DIGI00426
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ