Alone in the Dark: Illumination

Alone in the Dark: Illumination
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 024 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Lorwich városában sötétség esett le. A rémálmok birodalmától szörnyű hordák lépnek fel, hogy káoszt vetjenek el a földön. Mint négy hős, harcolnia kell a régi csatlókkal fegyverrel és a megvilágítás hatalmával.

A HP Lovecraft írásának ihlette, az Atari "Alone in the Dark" sorozatát "a túlélő horror műfaj atyjának" elismerik. Egyedül a sötétben: A megvilágítás egy rettegő akció-horror élményben tárja fel ezt a sötét örökséget.

Csata a vérszomjas állatokkal teli dinamikus környezetben. Építsd meg a pártot, amikor megmented társait, beleértve a boszorkányt, a mérnököt és a papot, mindegyik egyedi képességekkel és fegyverekkel.

Veszély rejlik minden árnyékban. Míg a barátaid segíthetnek, az éjszaka végén mindig magányos vagy a sötétben.

Négy egyedi hős : A vadász, a boszorkány, a pap és a mérnök egyedülálló játékélményt kínál, megkülönböztető fegyverekkel, készségekkel és képességekkel a feloldáshoz.
Játssz csapatként vagy egyedül a sötétben : Játssz mind a négy karakterrel együttmûködõ multiplayer módban, készítsen kisebb csapatokat nagyobb kihívásért, vagy csak a sötétséggel szembenézhess.
Változatos környezetek : Négy, több szintű kampány a játékosokat átviszi a Lorwich robbantott táján, mélyen az alsó részre, hogy felfedezzék ennek az elhagyott településnek a rejtélyeit.
Eldritch horror : A HP Lovecraft írásának ihletésével az őrültségtől túli lények, köztük a Roof Walkers, Shapes és Spawns kísértik a rémálmait.
Dinamikus környezetek : A térkép szerkezetének megváltoztatásához és a küldetés előmozdításához lépjen kapcsolatba a dinamikus környezeti rejtvényekkel.
Használja ki a megvilágítás hatalmát : A biztonságos zónák létrehozásához világítson meg térképeket, és károsítsa az ellenséget.

Adatok
Megjelenés
2015.06.11
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Atari / Infogrames
Cikkszám
DIGI00425
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Processzor: Négymagos Intel vagy AMD processzor, 2,3+ GHz
Memória: 4 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce 460 GTX vagy AMD Radeon 6850 HD sorozatú kártya
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 15 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések:Támogatott lapkakészletek: NVIDIA 460 GTX vagy újabb; Intel 4000 vagy újabb. Lehet, hogy ezeknek a lapkakészleteknek a laptopjai nem támogatottak. A video- és hangkártya-illesztőprogramok frissítésére lehet szükség

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Processzor: Négymagos Intel vagy AMD processzor, 2,5 GHz vagy gyorsabb
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce 580 GTX vagy AMD Radeon 6970 HD sorozatú kártya
Egyéb megjegyzések:Kiegészítő megjegyzések: Támogatott lapkakészletek: NVIDIA 460 GTX vagy újabb; Intel 4000 vagy újabb. Lehet, hogy ezeknek a lapkakészleteknek a laptopjai nem támogatottak. A video- és hangkártya-illesztőprogramok frissítésére lehet szükség.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.