Alone in the Dark: Illumination

Alone in the Dark: Illumination

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 398 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Lorwich városában sötétség esett le. A rémálmok birodalmától szörnyű hordák lépnek fel, hogy káoszt vetjenek el a földön. Mint négy hős, harcolnia kell a régi csatlókkal fegyverrel és a megvilágítás hatalmával.

A HP Lovecraft írásának ihlette, az Atari "Alone in the Dark" sorozatát "a túlélő horror műfaj atyjának" elismerik. Egyedül a sötétben: A megvilágítás egy rettegő akció-horror élményben tárja fel ezt a sötét örökséget.

Csata a vérszomjas állatokkal teli dinamikus környezetben. Építsd meg a pártot, amikor megmented társait, beleértve a boszorkányt, a mérnököt és a papot, mindegyik egyedi képességekkel és fegyverekkel.

Veszély rejlik minden árnyékban. Míg a barátaid segíthetnek, az éjszaka végén mindig magányos vagy a sötétben.

Négy egyedi hős : A vadász, a boszorkány, a pap és a mérnök egyedülálló játékélményt kínál, megkülönböztető fegyverekkel, készségekkel és képességekkel a feloldáshoz.
Játssz csapatként vagy egyedül a sötétben : Játssz mind a négy karakterrel együttmûködõ multiplayer módban, készítsen kisebb csapatokat nagyobb kihívásért, vagy csak a sötétséggel szembenézhess.
Változatos környezetek : Négy, több szintű kampány a játékosokat átviszi a Lorwich robbantott táján, mélyen az alsó részre, hogy felfedezzék ennek az elhagyott településnek a rejtélyeit.
Eldritch horror : A HP Lovecraft írásának ihletésével az őrültségtől túli lények, köztük a Roof Walkers, Shapes és Spawns kísértik a rémálmait.
Dinamikus környezetek : A térkép szerkezetének megváltoztatásához és a küldetés előmozdításához lépjen kapcsolatba a dinamikus környezeti rejtvényekkel.
Használja ki a megvilágítás hatalmát : A biztonságos zónák létrehozásához világítson meg térképeket, és károsítsa az ellenséget.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2015.06.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Atari / Infogrames
Cikkszám
DIGI00425
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ