Alone in the Dark

Alone in the Dark

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
701 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A népszerű túlélési horror műfajt elindító játék jobban visszatér, mint valaha! A játékosok Edward Carnbyt, az eredeti "Alone in the Dark" főszereplőt irányítják egy izgalmas utazáson keresztül a New York-i Központi Park sötét és félelmetes újjáépítésén, ahol Carnbynak fel kell fedeznie az igazságot egy sötét összeesküvés mögött.

A népszerű televíziós drámák bemutatási stílusának ihletésével az Alone in the Dark számos különálló epizódra osztható. Mindegyik epizódot körülbelül 30–40 perces játékmenettel az Alone in the Dark felépítése olyan világba vezet, amely hevesen megfogó és félelmetes élményt nyújt. Minden alkalommal, amikor a játékos elindít egy mentett játékot, az epizód az előző epizód videó összefoglalójával kezdődik, hogy a lejátszót gyorsan újra merítsék a történetbe, és szükségtelenné váljon arra, hogy emlékezzen arra, hol tartózkodtak vagy mit csináltak. Minden epizód egy szöget haladó sziklakasztóval zárul, amely a játékosok idegeit csikorgatja, és ha a játékos elhagyja a játékot, akkor a következő epizód videó teaserje játszik, hogy többet vágyhasson.

Az Egyedül a sötétben teljes, következő generációs, akciódús élményt nyújt egy rendkívül részletes, ingyenes barangolási környezetben, valós idejű fizika és teljes környezeti kölcsönhatás keverékével. A játék új kezdete lesz az Alone in the Dark sorozatnak.
Jellemzők

Akcióorientált játékmenet, amely az ülés élének intenzív vonzerőivel izgalommal és csavarásokkal jár
Magával ragadó, szabadon barangoló, interaktív környezet, bonyolultan alapul, a NYC Central Park-ja
Epizódikus felépítés: A 30–40 perces epizódok állandó, magas intenzitású megragadják Önt
A történetet Lorenzo Carcaterra írta (a NY Times legjobban eladott szerzője a "Sleepers" és az "Apaches")
Széles körű fegyverek mind az ellenséges ügynökök, mind pedig a gonosz forrásainak elpusztításához.
A járművek nemcsak szállítási módot kínálnak, hanem tényleges játékmechanikássá válnak, amelyek rejtvények és megoldások részei a játék kihívásaiban.
Az Eden új TWILIGHT motorja egy pazar részletgazdag játékvilágot hoz létre, nagyon realisztikus hatásokkal, például nedvességgel, visszaverődésekkel és fejlett filmművészettel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
1992.12.31
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Atari / Infogrames
Cikkszám
DIGI00423
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ