All-Star Fruit Racing

All-Star Fruit Racing
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
715 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Keressen banánt egy állkapocsba eső, villámgyors versenyzőnek minden korosztályhoz és képességhez! Az All-Star Fruit Racing elindítja a játékosokat az élénk világba, amely hihetetlen akciókkal tele van: sodródjon végig a hurok kanyarokon, szárnyaljon át a monumentális ugrásokkal és küzdje el a gravitációt egy cső alakú pálya körül egy robbanásveszélyesen színes versenyzőn, amely bajnokságokat, módokat és félelmetes látnivalókat áraszt!
Ugrás a lökhárító karrier módba!
Válassza ki kedvenc karakterét és küzdjön az első helyezett trófeáért a tesztelési bajnokságok sorozatában. Kiegyensúlyozhatja a sebességet és az ügyességet, miközben kilenc másik versenyzőt vadul gyümölcsös hulladékkal harcol a dobogóra és a legfontosabb nyertesek díjaira, új karaktereket, bajnokságokat és gokartokat nyitva az úton!
Mester minden módban!
Hívta magát a bajnok bajnokává? Az utazás csak most kezdődött el! Készítsen egyedi bajnokságot, és válassza ki a három különböző nehézségi fokozatot és a sebességet a kihívás finomhangolása érdekében, vagy merüljön fel különféle játéktípusokba, beleértve a Dragster versenyeket, a hegymászókat, az eliminációs versenyeket, az időtámadásokat és akár a módosító programmal kitöltött módokat is, amelyek újraírják a szabálykönyvet!
Uralja az évszakokat!
Gumiéget égethet 21 hihetetlen tanfolyamon öt lenyűgöző világban: Tavaszi, Nyári, Őszi, Téli és Különleges szigetek. Gyorsítsa fel a vulkánokat, az óriási kígyók csavaró testének körül és az óriási, kart-zúzó hógolyók között a legőrültebb versenypályákon, amelyeket valaha is elképzeltek!
Tûz ki a facsaró!
Kihúzza ellenségeit (és egójukat) azzal, hogy pusztító, gyümölcs alapú mozdulatokat szabadít fel az innovatív Juicer power-up rendszerrel. Gyűjtsön össze különféle gyümölcsfajtákat, amikor versenyez, hogy feltöltse a Juicer folyadéktartályait, majd egyedi módon kombinálja a gyümölcslétartályok erejét, hogy elengedhesse a kombinált tápfeszültséget. Engedi ellazítani a különféle bekapcsolódások sokaságát, vagy megtakaríthatja az összes gyümölcsteljesítményét, amíg az egyedi Mega-Juice-lépése készen áll az első hely elérésére?
Vegye fel a barátokat és a családot!
Ne versenyezz egyedül! Ossza meg az All-Star Fruit Racing szórakozást mindenkivel két-, három- és négyjátékos osztott képernyőn!
Kihívás az egész világnak!
Versenyezz másokkal a világ minden tájáról nyolc játékos online showdown-on!
Testreszabhatja a kart!
Nyisd ki az új alkatrészeket játék közben, hogy segítsen újratervezni, újraépíteni és újraszínezni álmai útját. Nemcsak a győzelemről szól, hanem a stílusos nyerésről is, és több mint 32 000 lehetséges kardikombináció vár rá, így a tökéletes járműed csak egy bádogos a garázsban ...

Adatok
Megjelenés
2018.07.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
pQube
Cikkszám
DIGI00420
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: 64 bites Windows 10/8/7
Processzor: Intel Core i5-2500K 3,3 GHz / AMD FX-8150 3,6 GHz vagy azzal egyenértékű
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 550 Ti / Radeon HD 6790 2 GB VRAM *
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 4 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya
Egyéb megjegyzések:* Lehet, hogy a grafikus kártyák laptop verziói működnek, de nem hivatalosan támogatottak. A kormánykerék nem támogatott.

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: 64 bites Windows 10/8/7
Processzor: Intel Core i5-4460 3,2 GHz / AMD Ryzen 5 1600X 3,6 GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 960 / Radeon HD 7950 3 GB VRAM *
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 4 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya
Egyéb megjegyzések:* Lehet, hogy a grafikus kártyák laptop verziói működnek, de nem hivatalosan támogatottak. A kormánykerék nem támogatott.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.