Aliens - Colonial Marines (EU)

Aliens - Colonial Marines (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 792 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Te és barátaid a galaxis leghalálosabb gyilkosai ellen. Újabb dicső nap a Hadtestnél.

Felszerelkezni, katona! Üdvözlünk az Aliens™: Colonial Marines-ben. A Gearbox, a Borderlands és a Brothers In Arms kritikailag elismert és rajongók által kedvelt fejlesztőjének játékában te és barátaid a galaxis legkeményebb katonai alakulatának, a US Gyarmati Haditengerészetnek a tagjaivá váltok. Nem csak a túlélés a feladatotok, hanem a xeno-fertőzés kiirtása is.
Fő jellemzők:
Lépj be a Tengerészhadtesthez.

A klasszikus Aliens mozifilm igazi folytatását kínáló játékban szerelkezz fel a haditengerészet klasszikus fegyvereivel, mint az impulzuskarabély, a mozgásérzékelő és a lángszóró.

A valaha volt leghitelesebb Aliens élmény.

A filmek olyan környezetei, mint a Hadley’s Hope, a Sulaco és az LV-426, által ihletett helyszíneken elmerülhetsz egy hátborzongató és hangulatos világban, ahol bármelyik pillanat a halálodat hozhatja el.

Ki-belépős együttműködő játékmenet.

Az együttműködés mesterei elhozzák szakértelmüket az Aliens univerzumba. Túl keménnyé válnak a xenók? Szólj a haveroknak, hogy beugorhassanak egy kis plusz tűzerővel. A teljes, egy átfogó narratívával összekapcsolt egyedi küldetésekből álló hadjárat végigjátszható egy legfeljebb négyfős, igény szerint ki-be lépő játékosokból álló osztaggal.

Felszerelések és fejlesztések.

Hozd létre a tökéletes gyilkológépet. Kiterjedt fejlesztési rendszer teszi lehetővé a játékosoknak karaktereik testre szabását, hogy olyan legyen velük a játék, amilyennek akarják. Gyűjts tapasztalatot és szerezz képességeket, új fegyvereket és új kinézetet az osztagodnak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2013.02.11
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI00410
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ