Aliens: Colonial Marines Collection

Aliens: Colonial Marines Collection
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
10 338 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Te és barátaid a galaxis leghalálosabb gyilkosai ellen. Újabb dicső nap a Hadtestnél.

Felszerelkezni, katona! Üdvözlünk az Aliens™: Colonial Marines-ben. A Gearbox, a Borderlands és a Brothers In Arms kritikailag elismert és rajongók által kedvelt fejlesztőjének játékában te és barátaid a galaxis legkeményebb katonai alakulatának, a US Gyarmati Haditengerészetnek a tagjaivá váltok. Nem csak a túlélés a feladatotok, hanem a xeno-fertőzés kiirtása is.
Fő jellemzők:
Lépj be a Tengerészhadtesthez.

A klasszikus Aliens mozifilm igazi folytatását kínáló játékban szerelkezz fel a haditengerészet klasszikus fegyvereivel, mint az impulzuskarabély, a mozgásérzékelő és a lángszóró.

A valaha volt leghitelesebb Aliens élmény.

A filmek olyan környezetei, mint a Hadley’s Hope, a Sulaco és az LV-426, által ihletett helyszíneken elmerülhetsz egy hátborzongató és hangulatos világban, ahol bármelyik pillanat a halálodat hozhatja el.

Ki-belépős együttműködő játékmenet.

Az együttműködés mesterei elhozzák szakértelmüket az Aliens univerzumba. Túl keménnyé válnak a xenók? Szólj a haveroknak, hogy beugorhassanak egy kis plusz tűzerővel. A teljes, egy átfogó narratívával összekapcsolt egyedi küldetésekből álló hadjárat végigjátszható egy legfeljebb négyfős, igény szerint ki-be lépő játékosokból álló osztaggal.

Felszerelések és fejlesztések.

Hozd létre a tökéletes gyilkológépet. Kiterjedt fejlesztési rendszer teszi lehetővé a játékosoknak karaktereik testre szabását, hogy olyan legyen velük a játék, amilyennek akarják. Gyűjts tapasztalatot és szerezz képességeket, új fegyvereket és új kinézetet az osztagodnak.

Adatok
Megjelenés
2013.02.11
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI00416
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
A: Operációs rendszer: Windows XP SP3
processzor: 2 GHz-es Intel kétmagos processzor
Memória: 2 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista)
Grafika: NVIDIA GeForce 8500/ATI Radeon HD 2600 (256 minimum)
DirectX®: 9.0c
Merevlemez: 20 GB szabad merevlemez-terület
Hang: A DirectX 9.0c kompatibilis
Egyéb követelmények:Az első telepítéshez egyszeri internetkapcsolat szükséges a Steam hitelesítéshez; A szoftvertelepítésekhez (a játékhoz mellékelve) a Steam Client, a DirectX 9, a Microsoft .NET 4 Framework, a Visual C ++ újraelosztható 2005, a Visual C ++ újraelosztható 2008, a Visual C ++ újraelosztható 2010 és az AMD CPU illesztőprogramok (Csak XP / Csak AMD)

AJÁNLOTT:
A: Operációs rendszer: Windows XP SP3 / Vista / Windows 7
processzor: : 2,3 GHz-es Intel négymagos processzor
Memória: 2 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX560/ATI Radeon HD 5850 (512 minimum)
DirectX®: 9.0c
Merevlemez: 20 GB szabad merevlemez-terület
Hang: A DirectX 9.0c kompatibilis
Egyéb követelmények:A szükséges szoftver telepítésekhez (a játékhoz tartoznak) a Steam Client, a DirectX 9, a Microsoft .NET 4 keretrendszer, a Visual C ++ újraelosztható 2005, a Visual C ++ újraelosztható 2008, a Visual C ++ újraelosztható 2010 és az AMD CPU illesztőprogramok (Csak XP / Csak AMD)
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.