Alien Spidy: Easy Breezy DLC

Alien Spidy: Easy Breezy DLC
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
422 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Nyisson meg még 3 kihívást jelentő „speciális” szintet, egy-egy környezeten belül.

Menj vissza az erdőbe, és valóban megtanulod, hogyan kell forgatni a webed, és miként kell a gravitációt irányítani! Vedd ezt egy csipet sóval, mivel a szintet könnyű kitölteni, de nevetségesen kihívást jelent a csillagok feloldása. Gondolod, hogy elsajátíthatod ezt?

Kísérjen még egyszer a tavakba, és találja meg magát az idegen halak, a tüskék és a halálos vizek elkerülése révén. Ezt a kihívást a tökéletesség elkötelezettje. Képes leszel megoldani az idegen halakat, mielőtt védőbuboréka elfogy az energiától? Megemlítettük, hogy ha ezt megtették, akkor is meg kell szerezned az összes csillagot?

Találd magad csapdába esett egy barlangban! De ne aggódjon ... ha elkerüljük az éles vörös kristályokat, a mérgező gombát vagy a halálos szúnyogokat, akkor minden rendben lesz! Meneküljön meg a kihívást jelentő barlangból számos bekapcsolással, de nincs segítség az újraszaporodó ellenőrző pontoktól. Tudsz menekülni?
Új szintek:
Menj le - erdő
Nyíltvíz - Tavak
Egy lövés bekapcsolása - barlangok

Adatok
Megjelenés
2013.07.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Kalypso
Cikkszám
DIGI00393
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
A: Windows XP SP3 (1 GB RAM) / Windows 7 / Vista (1,5 GB RAM)
processzor: Intel Core 2 Duo 1,86 GHz
Memória: 1 GB RAM
Grafika: Intel HD 3000 / Geforce GT 540M
DirectX®: 9.0
Merevlemez: 2 GB HD-terület
További:A minimális specifikáció feltételezhető, hogy 848x480 felbontást fog használni, antiszemizálás nélkül, 60FPS teljesítményt adva. Az OS Windows szervizcsomagjai a következők: XPSP3 - Vista SP2 - Win7 SP1
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.