Alien: Isolation

-7%
Alien: Isolation
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 771 Ft
Akció: 2 590 Ft
Kezdete: 2021.12.04   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezze fel a félelem valódi jelentését az idegenben: Az elszigeteltség, a túlélési horror állandó félelem és halálos veszély légkörében. Tizenöt évvel az Alien ™, Ellen Ripley lánya eseményei után, Amanda kétségbeesetten harcol a túlélésért, azzal a céllal, hogy megtudja az anyja eltűnésének mögött meghúzódó igazságot.

Amandaként áttekinthet egyre inkább ingatag világon, amikor mindkét oldalán egy pánikba esett, kétségbeesett népesség és kiszámíthatatlan, könyörtelen idegen néz szembe magával.

Az alulteljesítés és az előkészítés hiányában forrásokat kell szétvágnia, improvizálni kell a megoldásokat és fel kell használnia az értelmét, nemcsak a küldetésének sikeréhez, hanem azért is, hogy egyszerűen életben maradjon.

Legyőzni egy állandóan halálos veszélyt- Tapasztalja meg az állandó félelmet, mint egy igazán dinamikus és reaktív idegen az érzékeivel, hogy vadászjon és reagáljon minden mozdulatára.

Javítani kell a túlélés érdekében - csapkodjon be a rendszerekbe, súrolja meg a létfontosságú erőforrásokat és kézműves termékeket az egyes helyzetek kezelésére. Kerülni fogja ellenségeit, elvonja őket, vagy szembefordítja őket?

Fedezze fel a rejtély és az árulás világát - Merüljön el a szevasztopoli, a leszerelés alatt álló kereskedelmi állomás részletes környezetében, az űr peremén. Találkozzon gazdag lakossal a félelem és bizalmatlanság által sújtott világban.

Amikor elhagyta a Földet, Ellen Ripley megígérte lányának, Amandának, hogy hazatér 11. születésnapjára. Amanda soha többé nem látta.

Tizenöt évvel később, Amanda, ma Weyland-Yutani alkalmazott, azt hallja, hogy anyja hajója, a Nostromo repülési adatrögzítőjét a Sevastopol távoli kereskedelmi állomáson találták meg. A kísértés, hogy végre megértse, mi történt, túl sok ahhoz, hogy ellenálljon. Amikor a legénység megérkezik Szevasztopolba, azt találják, hogy valami kétségbeesetten rossz. Úgy tűnik, hogy mindez kapcsolódik egy ismeretlen fenyegetéshez, az árnyék mélyét követve és megölve.

Annak érdekében, hogy felfedje az anyja iránti igazságot, Amanda kénytelen szembenézni ugyanazzal a félelmetes dologgal, amely elválasztotta őket.

A CATHODE ™ motor használatával készült.

Adatok
Megjelenés
2014.10.06
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI00397
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 (32 bites)
Processzor: 3,16 GHz Intel Core 2 Duo E8500
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 1 GB (AMD Radeon HD 5550 vagy Nvidia GeForce GT 430)
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 35 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 (64 bites)
Processzor: AMD: Phenom II X4 955 - 4 magos, 3,2 GHz vagy Intel: Core 2 Quad Q9650 - 4 magos, 3,0 GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: 2 GB (AMD GPU: AMD Radeon R9 200 sorozat vagy Nvidia GPU: Nvidia GeForce GTX660)
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 35 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.