Alien Breed Impact

-8%
Alien Breed Impact
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
347 Ft
Akció: 318 Ft
Kezdete: 2021.12.04   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Alien Breed ™ Impact egy robbanásveszélyes sci-fi arcade-shooter, amely egy nagyon tisztelt franchise-t feltámassz egy epikus történettel, rendkívül intelligens idegen ellenségek rajával, nagy hatású fegyverekkel, rendkívül részletes és gazdag környezettel; mindezt kiváló technológiával, a legkorszerűbb játékélményt nyújtva. Az izgalmas egyjátékos kampánymód mellett a játék könyörtelen, akciódús, online kétjátékos kooperatív harci módot is kínál.
Főbb jellemzők:
Az idegen fajta visszatért! - Akciódús keverék az arcade-shooter, a túlélési-horror- és a taktikai fegyverek fejlesztéséről és testreszabásáról.
Epikus egyjátékos történet mód - Egyjátékos kampány mód, amely öt hatalmas és kihívást jelentő környezetben követi a játék elbeszélését.
Egyjátékos szabad játék mód - Egyjátékos kihívás mód - verje meg a magas pontszámot egy korábban befejezett kampány küldetésen.
Kétjátékos kooperatív játékmód - Dolgozzunk együtt az idegen hordó legyőzésében három, kifejezetten testreszabott térképen.
További Steam online funkciók - Gyors mérkőzés, Játék létrehozása, Barátok listája, Hangcsevegés, Vezetői táblák és Szövetkezeti eredmények.
INGYENES Kísérlet - A "Prológ" minta része - a játék speciális bevezetése; játszani egyjátékos vagy kétjátékos online kooperatív módban.
ÚJ - Frissítési üzlet - Keressen bukott társakat és szekrényeket készpénz felhalmozására, majd taktikailag költse el az üzlet fegyverekre / készlet-frissítésére.
ÚJ - Ellenségek - Átképzelni és továbbfejleszteni az idegen fajtájú ellenségeket.

Adatok
Megjelenés
2010.06.03
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Team 17
Cikkszám
DIGI00382
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
A: Windows & reg XP SP2 vagy újabb
processzor: 2,0+ GHZ egymagos processzor
Memória: 1 GB RAM
Grafika: NVIDIA 6800+ vagy ATI Radeon X700 + videokártya
DirectX®: 9.0c
Merevlemez: 1,5 GB
Hang: Windows támogatott hangkártya
Egyéb követelmények: Internet kapcsolat szükséges.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.