Alice: Madness Returns (Complete Collection)

Alice: Madness Returns (Complete Collection)

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
51 859 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Alice: Az őrület visszatér visszatér a képzelet sötét és erőszakos oldalába, rémálomszerű Csodaországot hozva létre, ahol Alice-nek szembe kell néznie a látomásaival kísért démonokkal.

Tizenegy évvel ezelőtt egy szörnyű tűz vette el tőle Alice családját, és borzalmasan hegesedettvé tette az elméjét. Utána a Rutledge Asylumhoz szorítkozott, ahol démonaival szembesült azzal, hogy továbbcsúszott a Wonderland fantáziavilágába. Most, tíz év után, végre bebiztosította szabadulását - mégis a tragikus esemény súlyos pszichológiai terheit viseli.

Eszével tépelődve képtelen megoldani a furcsa emlékek, álmok és látomások által kiváltott félelmet. Talán jobban jár majd Csodaországban. Mindig van. Oda utazik, és azt keresi, amit a „valódi” világ nem tud biztosítani: biztonságot, tudást és igazságot a múltról. De távollétében Csodaország is szenvedett. Valami szörnyen rosszul esett, és most egy nagy gonoszság száll le annak a hajdani gyönyörű menedékhelynek. Megmentheti-e Alice Csodaországot - és önmagát - az őrültségtől, amely mindkettőjüket emészti?

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, DLC, Csomag
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2011.06.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00377
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ