Alea Jacta Est

-6%
Alea Jacta Est
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
401 Ft
Akció: 378 Ft
Kezdete: 2021.11.27   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Caesar mondta: „ALEA JACTA EST” (The Die cast), amikor átlépte a Rubicon folyót, amikor megtudta, hogy a szenátus eltávolította őt parancsnoka alól. A kis olasz folyó átlépése azzal egyenértékű, hogy nem engedelmeskedünk Róma parancsának, és nyílt lázadást indítunk.

A nagy konfrontáció Pompey-vel hamarosan megkezdődött. Az egyik Róma Mesterévé válik, a másik pedig meghal ... Az

Alea Jacta Est az első olyan történelmi stratégiai játék a PC-n, amely a fő római polgárháborúkat fedi le. szakértői csoport, amely a Róma, a Sertorius és a Mithridate közötti konfliktusokhoz hasonló epikus csatákat hozta a rómaiak ellen a rómaiak ellen.

Hihetetlen szintű gazdag történelmi részletekkel és történelmi pontossággal ez a ritka stratégiai játékok egyike, ahol a játékosnak szembe kell néznie a rómaiak valós dilemmáival és kihívásaival az idő során. Nem csak hadseregeket kell felépítenie és kiképeznie, manővereznie és be kell vonnia az ellenséget, hanem gazdasági és diplomáciai egyensúlyt kell fenntartania a szomszédaival is.

A sikeres és híres AGE motor használatával az Alea Jacta Est egész Európát, Észak-Afrikát és Kelet-Európa egy részét lefedi, több mint 2800 régió egy részén, kiegészítve az akkori városok, utak, erődítmények, időjárási típusok, törzsek és birodalmakkal. a forgatókönyv A Kr. E. 87-től 197-ig 5 kampányt, több száz történelmi vezetőt, egységet és eseményt magában foglaló Alea Jacta Est kötelező minden nagy stratégiai rajongó számára.
Jellemzők
Ősi parancsnoki rendszer (az amerikai háborúk rendszerén alapul), amely lehetővé teszi a történelmi hadsereg parancsnokságának megfelelő ábrázolását a római korban.
Gyors és egyszerű egységgyártási rendszer, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy válasszák és megvásárolják erőiket, ahogyan akarják (vagy tudják).
A döntések funkciói, a térképen lejátszhatók, mint például a helyettesítő kártyák
A történelmi események sokszínű halmaza, amely lehetővé teszi a választható eseményeket és lehetőségeket, ezáltal javítva a rugalmasságot és az újra lejátszhatóságot.
Különböző frissítések és egyéb szabályok, különösen az ősi hadviseléshez igazított harci rendszer.
Térkép: az összes Római Birodalom és a szomszédos országok, több mint 2800 különböző régióval és tengerrel, rengeteg mozgástér.
Több mint ezer vezetõ és egység egyedi képekkel.

Adatok
Megjelenés
2014.10.02
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
AGEOD
Cikkszám
DIGI00370
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows Vista / Win7 / Win8 / Win 10
Processzor: Pentium IV 1800+ MHz
Memória: 1 GB RAM
Grafika: 128 MB DirectX 9 kompatibilis grafikus kártya
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 4 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows Vista / 7/8
Processzor: Intel Pentium 4 vagy azzal egyenértékű
Memória: 1 GB RAM
Grafika: 128 MB DirectX kártya
Hangkártya: DirectX verzió: 9.0 vagy újabb (a telepítőben található)
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.