Alea Jacta Est

Alea Jacta Est

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 024 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Caesar mondta: „ALEA JACTA EST” (The Die cast), amikor átlépte a Rubicon folyót, amikor megtudta, hogy a szenátus eltávolította őt parancsnoka alól. A kis olasz folyó átlépése azzal egyenértékű, hogy nem engedelmeskedünk Róma parancsának, és nyílt lázadást indítunk.

A nagy konfrontáció Pompey-vel hamarosan megkezdődött. Az egyik Róma Mesterévé válik, a másik pedig meghal ... Az

Alea Jacta Est az első olyan történelmi stratégiai játék a PC-n, amely a fő római polgárháborúkat fedi le. szakértői csoport, amely a Róma, a Sertorius és a Mithridate közötti konfliktusokhoz hasonló epikus csatákat hozta a rómaiak ellen a rómaiak ellen.

Hihetetlen szintű gazdag történelmi részletekkel és történelmi pontossággal ez a ritka stratégiai játékok egyike, ahol a játékosnak szembe kell néznie a rómaiak valós dilemmáival és kihívásaival az idő során. Nem csak hadseregeket kell felépítenie és kiképeznie, manővereznie és be kell vonnia az ellenséget, hanem gazdasági és diplomáciai egyensúlyt kell fenntartania a szomszédaival is.

A sikeres és híres AGE motor használatával az Alea Jacta Est egész Európát, Észak-Afrikát és Kelet-Európa egy részét lefedi, több mint 2800 régió egy részén, kiegészítve az akkori városok, utak, erődítmények, időjárási típusok, törzsek és birodalmakkal. a forgatókönyv A Kr. E. 87-től 197-ig 5 kampányt, több száz történelmi vezetőt, egységet és eseményt magában foglaló Alea Jacta Est kötelező minden nagy stratégiai rajongó számára.
Jellemzők
Ősi parancsnoki rendszer (az amerikai háborúk rendszerén alapul), amely lehetővé teszi a történelmi hadsereg parancsnokságának megfelelő ábrázolását a római korban.
Gyors és egyszerű egységgyártási rendszer, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy válasszák és megvásárolják erőiket, ahogyan akarják (vagy tudják).
A döntések funkciói, a térképen lejátszhatók, mint például a helyettesítő kártyák
A történelmi események sokszínű halmaza, amely lehetővé teszi a választható eseményeket és lehetőségeket, ezáltal javítva a rugalmasságot és az újra lejátszhatóságot.
Különböző frissítések és egyéb szabályok, különösen az ősi hadviseléshez igazított harci rendszer.
Térkép: az összes Római Birodalom és a szomszédos országok, több mint 2800 különböző régióval és tengerrel, rengeteg mozgástér.
Több mint ezer vezetõ és egység egyedi képekkel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2014.10.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
AGEOD
Cikkszám
DIGI00370
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ