Airport Madness 4

Airport Madness 4

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
577 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

"Biztonságosan leszállsz egy millió repülőgépet. Akkor lesz egy kis közép-ütközés, és soha nem hallja a végét ..." - Légiforgalmi irányító, New York TRACON, Westbury Long Island

Ön egy forró új légiforgalmi irányító, aki alig várja, hogy bebizonyítsa magát, és mutassa meg készségeit a világ számára. Persze, ragyogóan tehetséges. De biztonságban vagy? Tudsz kezelni a valódi nyomást? Te vagy a világ utolsó védelmi vonala az elkerülhetetlen légi katasztrófa ellen! Nagyon sok dollárt fizetnek a megjelenítési készségeidért és a belekért. Csakúgy, mint egy légiforgalmi irányító tényleges munkája, oda kell figyelnie és mozognia kell a szemére. Mindig van valami, amit tenned kell. Adjon felszállási engedélyeket, leszállási engedélyeket és taxi engedélyeket stratégiai erőfeszítések során a biztonság és a hatékonyság fenntartása érdekében, amennyiben egyébként teljes káosz lenne. Ez nem a néző sportja! Meg tudod csapni?


Légiforgalmi irányítás: A világ leginkább stresszes munkája

A Airport Madness 4 emberi pilóta hangját, rossz időjárást, vészhelyzeteket, repülőgép-hordozókat, valamint radar-hatást kínál. Helikopterek, úszó repülőgépek, F15 vadászrepülők és űrrepülőgépek csak néhány a kezelt repülőgépek közül. 12 egyedi kihívást kínál Önnek, és néhány nagyon szokatlan tevékenységet kínál a 'Area 51' repülőtéren. Ez kötelező játék minden repülési rajongó számára. Hihetetlenül egyszerű megtanulni, őrülten addiktív és kihívásokkal teli. A mai napig több mint 100 000 példány került eladásra a Airport Madness-ről.

Válasszon a hat egyedi repülőtér közül, köztük egy tucat különböző repülőtéri kihívást. Felújított fizikai motorunk simább mozgást és reálisabb viselkedést kínál. Több új repülőgép hozzáadása kihívást jelent a különböző repülőgép-típusok - például a Boeing 747, az Airbus A380 és a Concorde - teljesítménybeli különbségeinek felismerésében.


Igazi emberi pilóta hangjai
6 félelmetes szint
Radar
vészhelyzetek
Csúnya idő
12 nevetséges kihívás
Tartsa őket elkülönítve!

A légiforgalmi irányítás tehetség. Ez egy olyan készség, amelyben remélhetőleg megszületett. Akárcsak a szívsebészé, a saját kezébe veszi az emberek életét, amikor a radar hatókörén van. Arra törekszen, hogy a forgalom mozogjon, de ne engedje, hogy elüssön. Nyomja magát a forgalom kezelésére! Gyorsan dolgozzon, de légy óvatos.

Ha tetszik ez a játék, akkor meg kell próbálnia a Airport Madness: World Edition a Steam-en is!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2014.02.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Big Fat Simulations
Cikkszám
DIGI00353
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ