Airport Madness 3D: Volume 2

Airport Madness 3D: Volume 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
15 626 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

További repülőtereket kért
Airport Madness 3D: A 2. kötet nyolc új repülőteret, új repülőgépet, több kaput és élesebb részletet hoz. Az első kötethez hasonlóan a játékosoknak háromdimenziós légiforgalmi irányítási élményt kínálunk, irányítótorony szempontjából. A forgalmat minél hamarabb tolja el, miközben elkerüli az ütközéseket. Válasszon jó vagy rossz időt, állítsa be a toronymagasságot az Ön igényei szerint, majd mindent megtesz a nyolc különböző valós repülőtérre induló és onnan induló sugárhajtású forgalom irányításához. Hallgassa meg az emberi pilóta hangját, ahogy a repülőgép minden parancsára betartja. Vizsgálja meg a radarképernyőit a repülőgépek közötti esetleges konfliktusok szempontjából, vagy használja a "Sky Cam" -ot, hogy bármilyen szempontból megfigyelje a repülőtér működését.
A második kötet a következő repülőtereket kínálja:
New York John F. Kennedy
Toronto Pearson
Miami
London City
San Francisco
Lukla Nepál
Hong Kong
Chicago O'Hare

A felhasználói felület frissítésén túl a nagy változás az 1. kötet óta a teljesen új Karrier statisztika oldal , amely lehetővé teszi a folyamatban lévő teljesítmény előzményeinek nyomon követését mind a nyolc repülőtéren. Néhány kisebb finomságot, például a „repülési módot” adtunk hozzá az égbolthoz, így ez lehetővé teszi a valódi repülőgép irányítását.
Valóban érzi magát!
Terepünket a valós föld adatokból építettük fel. A repülőtéri tervek valós elrendezéseken alapulnak. A játékot a valós légiforgalmi irányítók és a kereskedelmi pilóták tervezték. Még a repülőgép repülési jellemzői is nagyon valósághűek.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Könnyed, Szimuláció
Megjelenés
2017. 11. 22.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Big Fat Simulations
Cikkszám
DIGI00352
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ