Airport Madness 3D: Volume 2

Airport Madness 3D: Volume 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 014 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

További repülőtereket kért
Airport Madness 3D: A 2. kötet nyolc új repülőteret, új repülőgépet, több kaput és élesebb részletet hoz. Az első kötethez hasonlóan a játékosoknak háromdimenziós légiforgalmi irányítási élményt kínálunk, irányítótorony szempontjából. A forgalmat minél hamarabb tolja el, miközben elkerüli az ütközéseket. Válasszon jó vagy rossz időt, állítsa be a toronymagasságot az Ön igényei szerint, majd mindent megtesz a nyolc különböző valós repülőtérre induló és onnan induló sugárhajtású forgalom irányításához. Hallgassa meg az emberi pilóta hangját, ahogy a repülőgép minden parancsára betartja. Vizsgálja meg a radarképernyőit a repülőgépek közötti esetleges konfliktusok szempontjából, vagy használja a "Sky Cam" -ot, hogy bármilyen szempontból megfigyelje a repülőtér működését.
A második kötet a következő repülőtereket kínálja:
New York John F. Kennedy
Toronto Pearson
Miami
London City
San Francisco
Lukla Nepál
Hong Kong
Chicago O'Hare

A felhasználói felület frissítésén túl a nagy változás az 1. kötet óta a teljesen új Karrier statisztika oldal , amely lehetővé teszi a folyamatban lévő teljesítmény előzményeinek nyomon követését mind a nyolc repülőtéren. Néhány kisebb finomságot, például a „repülési módot” adtunk hozzá az égbolthoz, így ez lehetővé teszi a valódi repülőgép irányítását.
Valóban érzi magát!
Terepünket a valós föld adatokból építettük fel. A repülőtéri tervek valós elrendezéseken alapulnak. A játékot a valós légiforgalmi irányítók és a kereskedelmi pilóták tervezték. Még a repülőgép repülési jellemzői is nagyon valósághűek.

Adatok
Műfaj
Kaland, Könnyed, Szimuláció
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Big Fat Simulations
Cikkszám
DIGI00352
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Processzor: 1,0 GHZ
Memória: 512 MB RAM
DirectX: Verzió: 8.0
Tárhely: 200 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Processzor: 1,0 GHZ
Memória: 1 GB RAM
DirectX: Verzió: 8.0
Tárhely: 200 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.