Airline Tycoon Deluxe

Airline Tycoon Deluxe
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
465 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A légitársaság Tycoon Deluxe egy vicces gazdasági szimuláció, valós időben folytatódik, és a légitársaság teljes felelősségét ruházza fel Önnek.
Ne tévesszen meg azonban a vicces képregény stílus vagy a mellékelt viccek: Különféle feladatokra van szükség, és a versenytársak soha nem hagynak ki esélyt arra, hogy csapdát állítsanak neked, hogy beszédet tegyenek a kormányodba.

A képességeidet folyamatosan próbára teszik a légitársaság Tycoon Deluxe játékában: Használhatják-e repülőgépeidet kapacitásaikhoz és leszállni néhány jövedelmező charterrepüléshez? Meg tudja határozni az útvonalakat jövedelmező menetrend szerinti járatokra? A repülőgépek milliókba kerülnek; képes lesz-e növelni a részvény árat és elegendő pénzt megszerezni értékpapírok kibocsátásával?

Ki tud állni egy új repülőgép építéséért mérnökként? El tudja kerülni a versenytársak megtévesztő támadásait? Fogadja el ezt a szokatlan kihívást, és nyerjen virtuális babárokat a Airline Tycoon segítségével. A deluxe verzió 20 új repülőteret és új lehetőségeket kínál. A professzionális iparmágnák számára ugyanolyan érdekes, mint a kezdők számára.

Vicces gazdaság szimuláció képregény stílusban
Teljes mozgásszabadság és mozgásszabadság a repülőtéri létesítményekben és több mint 30 meglátogatandó helyen
A menedzsment minden részének ellenőrzése: repülőgépek és tartozékaik vásárlása, finanszírozás, valamint tőzsdei jegyzés, útvonalak tervezése és megrendelőlapok kitöltése, személyzet, marketing és karbantartás, valamint sok más részlet
Könnyen kezelhető saját repülőgépek építése és lehetőség ezek cseréjére az interneten
Használjon további biztonsági óvintézkedéseket a versenytársak támadása ellen, vagy magad szabotálja a versenytársakat
Kompatibilis akár 4 játékosból álló helyi hálózatokkal

Adatok
Megjelenés
1998.07.31
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Black Forest Games
Cikkszám
DIGI00346
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 98 / ME / 2000 vagy XP
Processzor: 133 MHz Processor
Memória: 32 MB RAM
Tárhely: 600 MB szabad hely
Hangkártya: Hangkártya (100% Soundblaster kompatibilis)
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.