Aggelos

Aggelos

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 071 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Lépjen át az időn keresztül, és fedezze fel a hipnotizáló új akció-RPG-t, amely úgy néz ki, mintha egyenesen a 16 bites korszakból lett kibontva, de olyan, mint egy modern csoda! A nemlineáris japán retro kalandok, például a Wonder Boy In Monster World ihlette, Aggelos a kolosszális túlélési küzdelem középpontjába dobja a játékosokat, mivel egy másik dimenzióból származó lények fenyegetik, hogy megtámadják a Lumen békés királyságát. Titkok és oldalsó küldetések merülnek fel, és büszkélkedhetnek az olyan csekély közelharci küzdelemre, amelyet minden 2D akciójáték irigyelni fog. Az Aggelos a retro stílus és a modern játéktervezés tökéletes kombinációja.
A vast kingdom to explore
Kockázzon erdőkön, tengereken, barlangrendszereken és ősi templomokon keresztül, amikor arra törekszik, hogy felfedje a varázslatos elemeket, amelyek szükségesek a világ megmentéséhez a teljes pusztítástól.
Klasszikus nemlineáris kaland
Fedezze fel a szétszórt világot, amely fokozatosan felfedi magát, Metroidvania-stílusú, miközben új képességeket és felszerelést szerez.
Halálos találkozások
Vigyázz a magasodó főnökökre és trükkös minionjaikra, amikor veszélyes főcélú feladatokat és opcionális furcsa feladatokat vállalsz a lumenok számára.
Taktikai mélység
Nyisd ki a mágikus képességeket és a magas szintű támadásokat, szakszerűen láncolva ezeket a hatalmas képességeket, hogy másodpercek alatt kitörölje az ellenség képernyőit.
Lenyűgöző sprite művészet
Felejtsd el a nem helyhez tartozó modern művészetet: Az Aggelos büszkélkedhet superlatív karaktertervezetekkel és animációkkal, miközben büszkén és hűségesen 16 bites átjárónként marad.
Memorable chiptunes
Vigyázz magadra egy retro ihlette hangzásra, amely az élettel elárasztja a Lumen Királyságát.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2018.06.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
pQube
Cikkszám
DIGI00321
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ