Age of Wonders: Planetfall - Invasions (DLC)

Age of Wonders: Planetfall - Invasions (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 023 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az összeomlott Csillagok Uniójának hirtelen szétválogatása és hamisítása során a hódítók új, félrevezető faja jelent meg a galaxis felé. Helyezze el és pusztítsa el a könyörtelen Shakarnként, egy gyilkos versenyen, amelyben gyíkokat élnek holografikus álruhákkal, amelyek készen állnak az emberi hatalom utolsó erősségeinek megtévesztésére, megbontására és szétesésére. Használjon könnyű és hangos trükköket szabotáláshoz és az ellenség kifelé történő szétszórásához, túlterhelje őket brutális idegen erővel, vagy alkotja a szövetségek közül a legvalószínűtlenebbet: a választás a tiéd. Válasszon azonban gyorsan, mivel az új környezeti katasztrófák figyelmeztetés nélkül sztrájkolhatnak, és az ellenségek váratlan helyektől származhatnak. A Shakarn birodalom készen áll, hogy lerázza ellenségeit, de ne tégye el azt a hibát, hogy túlbizalommal bír. Soha ne felejtsük el, hogy a legnagyobb fenyegetések gyakran fentről származnak ...

Új funkciók
● A Shakarn - a Planetfall legújabb játszható frakciója új jelentést kölcsönöz a hidegvérűnek. Ezek a könyörtelen gyíkok a Zardas-kasztból holografikus álruhákkal képezhetnek egységeket az ellenségek utánozására és megtévesztésére, vagy pedig a brutális Domokot, hogy végső soron összetörjék őket.

● A Therians - Ez a kifinomult harcosok NPC-faja felgyorsította az evolúciót azáltal, hogy DNS-ét az állatok DNS-ével összeolvadt. A titokzatos szarvasok uralma alatt ez a szélhámos milícia elmenekült a saját bolygóiktól, hogy új világokat gyarmatosítson, de Ön nem fogja őket a fényszórókba! Félelmetes, mint barátok vagy ellenségek.

● Voidbringer inváziók- A végső játékkal szembeni végső kihívással kell szembenéznie, mivel a rejtélyes Voidbringerek transzdimenziós hadviselést használnak, hogy az elbűvölt katonák légióit az esőjére estsék. Pusztítsd el a jelzőfényeit és oltsa el óriási seregeiket, vagy engedelmeskedj magadnak, és ragadd meg magad, hogy meghódítsa a világot az üresség nevében.

● Világ események - A csatákat spontán módon megrázhatja több mint 20 különféle környezeti katasztrófa, amely a kalóz felkelésektől a szupersztorokig és a napsugárzásokig terjed. Mindegyikhez adaptív játékstílusok szükségesek, hogy valóban kipróbálhassák a játékosok elsajátítását a Planetfallon.

● További kampány küldetések
Kockázzon új területre, amikor a Shakarn két új kampánytérképpel kezdte invázióját a Bolygók Egalitárius Ligájának. Az emberek azt hitték, hogy mindent meghódítottak, de a Planetfall hatalmas galaxisa tovább növekszik ...

● Meghódított világok
Ebben a csapatverseny-stílusú játékmódban szövetséget alkotnak, hogy megdöbbentjen egy félelmetes királytű. Az egyik játékos egy titán birodalommal kezdődik, és mindenki más egyesül, hogy összeomlani uralmát a porba. Ne légy túl irigy - azok, akik megszokták, hogy kard mögött vannak, hamarosan előtte találják magukat.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2020.05.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI00306
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ