Age of Wonders III - Golden Realms Expansion (DLC)

Age of Wonders III - Golden Realms Expansion (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 984 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Golden Realms jelentősen kibővíti a Age of Wonders III birodalmának építési mechanikáját, és új tartalom vödröt terjeszt be. Ezeket az új funkciókat véletlenszerű térképekben, új forgatókönyvekben és egy új történeti kampányban használják, ahol a félszerû túlélõk egy távoli földre telepednek le, amelyet soha nem láttak veszélyek és kincsek.
Új tartalom tartalmazza:
A félúszó verseny: A kis nép visszatért, új egységekkel, hősökkel és vezetőkkel. A szörnyek tűzijátékot lőnek, amely elkápráztatja az ellenséget, és a tisztító, aki elrepíti a sörfőtestvéreket, a Halfling hadseregeket az úton táplálják. A félidőket minden osztályhoz lehet használni, és bevezeti az új Szerencse-szerelőt, amely lehetővé teszi számukra, hogy elkerüljék a bejövő támadásokat, miközben jó hangulatban vannak.
Arany birodalmak kampány: Ebben a három forgatókönyv kampányban segít a Heartwood mészárlás félszerû túlélõinek egy birodalom újjáépítésében egy egzotikus földön és szembeszállni egy ősi gonoszsággal.
Egzotikus térképhelyek: Ragadja el a Naga-házat, amelyben kígyókirálynők és óriási ember-kígyók otthona, és fedezze fel új kincseket, például a mesés Lost City-t, hogy a birodalma javát szolgálja.
Több mint húsz új egység: Találkozzon olyan új egzotikus egységekkel, mint például a mocskos dobó Dread Monkeys, a csábító sellők és a félelmetes Glutton, akik egész haragját egy nyelésnél nyelni tudják.
Új hősök: Az Arany birodalmak 50 új varázslatos műalkotást tartalmaznak, amelyeket fel kell fedezni és felhasználni. Nézze meg a rejtélyes kristály koponyát, vagy viseljen egy elegáns boszorkánydoktor fejdíjat, hogy belekeveredjen a helyiekbe.
Vadmágia szakosodása: Engedd szabadon a vadmágust. Okozzon spontán mutációkat, vegyen fel egy láncolatot, és a rendezett csatákat olyan pandémiaivá alakítsa, ahol a csata vonalai hevesen csapódnak össze.
Partizán szakosodás: Használjon új készségeket gerillaharcban. Készítsen rejtett rejteket és fejlessze a behúzási készségeket.
Két kézzel készített forgatókönyv: Az egyedülálló és a többjátékos lejátszható új, önálló forgatókönyvek az Arany birodalmak bővítésének új funkciói köré épülnek.
Jellemzők:
Misztikus városfrissítések: Az Ön domainjében található Arcane kincses helyszínek új egyedi fejlesztéseket kínálnak a városai számára, így a városok elhelyezkedése és specializálódása fontosabb, mint valaha. Ha egy várost épít egy Crystal Fa közelében, feloldja az Elvarázsolt Páncélzatot, amely megerősíti páncélozott egységeit.
Birodalmi küldetések: Elérheti a birodalomépítési célokat a riválisok előtt, hogy kinyisson egyedülálló jutalmakat a birodalmához. Ez újfajta közvetett versenyt vezet be a játékosok között. Példák az Örök Város: Legyen az első, aki épít egy nagyvárost, és kap egy félelmetes Emlékmű Miniszterelnököt és Gonoszt, ahol az első játékos, aki teljes jót vagy teljes gonoszt hoz létre, bajnoki párttal rendelkezik, a megfelelő illesztés díjmentesen csatlakozik .
A hatalmi pecsétek: A King of the Hill új stílusú győzelmi feltételei, amelyekben a játékosoknak el kell tartaniuk és meg kell tartaniuk a veszélyes hatalmi struktúrák szerkezetét a győzelem elérése érdekében. Ne üljön le, és ne tartsa hátra, mivel a törött pecsétek vonzzák az extradimenziós lényeket, akik vissza akarják venni a pecsétet.
Védekező városfrissítések: Minden versenynek egyedi városi védelme van. A Draconian tűzvihar oszlopa megrázza azokat, akik mernek megtámadni városukat. Vagy a harangtorony az emberek számára, amely az állampolgárságot arra ösztönzi, hogy röppályokat lőjenek a közeledő ellenségek ellen.
Véletlenszerű térképes generátor: Az új tartalmakat és funkciókat a frissített véletlenszerű térkép-generátor integrálja.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2014.09.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI00301
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ