Age of Wonders III - Eternal Lords Expansion (DLC)

Age of Wonders III - Eternal Lords Expansion (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 113 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Eternal Lords az elismert Age of Wonders III stratégiai játék egyik legfontosabb, második bővítése, a megjelenés óta egy év folyamatos fejlesztést jelent. A Tigran és a Frostling versenyek és az új Necromancer osztály bevezetésével a játékosoknak alkalmazkodniuk kell a kataklizmikus változások szélén lévő világhoz. Új funkciók, például a versenyszabályozási rendszer, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a birodalom minden egyes versenyének sajátosságait testreszabják stratégiai igényeikhez, új mélységrétegeket adjunk a birodalom fejlődéséhez és a diplomáciához. Fogja át a tiltott hatalmakat és uralkodjon örökkévalóságig!
Az Örökkévallók Tartalma tartalmazza:
A Necromancer játékosok osztálya: A Necromancer légiói vonulnak egy örök királyság felállításához, amely egyesíti a világ összes halálos faját. A Necromancer látványos élőhalott egységeket hoz létre, mint például a Bone Collector, egy rákos szörnyűség, amely holttesteket eszik, hogy megerősödjön. Más egységeket hívnak meg, például a Banshee-t, amely kétségbeesést idéz elő az élő emberek szívében. A Necromancer sötét varázsa lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a városokat halott városokká alakítsák, tele engedelmes Ghoul-csatlósokkal.
A fáklyaviselők, a Szürke Gárda és az Árnyék Született Vezető Szakterületei: Ezek a Jó, Semlegesség és Gonosz Bajnokok elmélyítik az igazítási mechanikát, és minden osztályú játékosok számára képességeket biztosítanak az új kor kihívásaival szemben. Ismerje meg a varázslatokat, hogy összehívja a hatalmas angyalokat, a játék egységeket, akik megtestesítik az egyes igazítások lényegét.
Fagyos játékosverseny: A fagyos a humanoidok faja, amely a fagyos északból származott. A jégkirálynőik vezetésével gyakran megemlítik a melegebb területeket. Tengerészi képességeik, támadó harci stílusuk és fagyvarázsuk terjesztették a félelmet a tengerparti falvak között, amelyeket ők pusztítanak. A fagyok még halálosabbak az otthoni sarkvidéki éghajlaton, ahol éppen olyan gleccserekbe faragott városokat építnek, amelyek remélhetőleg egyre növekedni fognak a Föld lefedése érdekében.
Tigran Player Race: Ezek a macska humanoidok távoli sivatagi területekről származnak. Imádják a napot, és követik a nappali és az éjszakai ciklust; élet és halál. A nekromancia iránti természetes kíváncsiságuk és a királyi lelkeknek a dicsőség királyságaiba történő átadása a túlvilágra ösztönzi őket hatalmas sírok építésére. A tigránok természetes sprinterök, akik a harcban sokkal gyorsabban tudnak mozogni, mint a többi faj tagjai, és ismerik az alakváltoztató mágiát, lehetővé téve misztikáik átalakulását Dire Panthersré.
Örökkévaló Loristák kampány . A teremtés erőinek epikus csatája: tűz és jég, élet és halál. Arvikként, a törött fagyos királyság örököseként felébreszti a tiltott nekromantikus hatalmakat, hogy visszaszerezze birodalmát. Találsz valószínűtlen szövetségeseket, és választania kell a fagyos gyökerek vagy az új megtalált hatalom teljes lehetőségei között.
Kozmikus események: Az Örökkévaló Hajók kataklizma eseményeket váltott ki, amelyek radikálisan elmozdíthatják a vagyont. Ezek az események a játék előrehaladtával fordulnak elő, megbontva a legjobban kidolgozott terveket, és lehetőséget biztosítva a ravasz játékosok számára, hogy előnyt szerezzenek. A leeső felhők ködtel tölthetik meg a világot, sérülést okozva a gépeken és a páncélozott egységeken, és csökkentve a látótávolságot, míg a Trollkirály március a trollok seregeinek összecsapását okozhatja a térképen.
Faji irányítás: A kapcsolatokat versenyenként követik nyomon, lehetővé téve az óvatos döntések meghozatalát, hogy kivel harcolj. Ha egy tündék városával szemben háborút hirdet, akkor gyors meghódításhoz juthat, de ne várja el, hogy tündéje polgárai utána örüljenek neki! Ahogy javulnak a kapcsolatok az egyes versenyekkel, képes lesz egyedülálló faji előnyöket keresni, amelyek fellendítik seregeit és gazdaságát.
Egyesítő győzelem feltétele. Amikor elérte a verseny maximális irányítását, akkor az egység jeladó gyártását kinyitják annak a versenynek a városaiban. Az Unity Beaconok építése a győzelem feltételeihez beállított versenyszám alapján nagyszerű egységgé teszi, és megnyeri a játékot
Egy tucat rejtélyes térképhely: Ragadja meg a mély szörnyűségek otthont adó zátony kolóniát, és fedezze fel új kincseket, például a Lich-kastélyt, a Sands-templomot és az ősök teremét, hogy a birodalmának javát szolgáltassa.
Plusz új hős tételek, önálló forgatókönyvek és így tovább! Az Eternal Lords magában foglalja a közösség visszajelzését, és egybeesik egy ingyenes frissítéssel, amely hozzáteszi: Játssz e-mailben "egy szinkron" Többjátékos mód: amely lehetővé teszi, hogy az Age of Wonders III játékot bármikor lejátssza. Kap egy e-mail értesítést, amikor a sorodban van, indítsa el a játékot, és a Triumph szervere automatikusan elküldi és megkapja a játék adatait az Ön számára.

Az új tartalmakat és funkciókat beépítették a frissített Random Map Generatorba.

Adatok
Megjelenés
2015.04.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI00298
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Processzor: Intel Core 2 Duo E6600 @ 2,4 GHz vagy AMD Athlon 64 X2 5000+ @ 2,6 GHz
Memória: 2 GB RAM
Grafika: nVidia 8800 / ATi Radeon HD 3870 512 MB-tal vagy laptopba integrált Intel HD 3000 3 GB-os rendszer RAM-mal
DirectX: Verzió: 9.0c
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 10 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9 kompatibilis
Egyéb megjegyzések:
1024x768 képernyő felbontást igényel.
Az online multiplayerhez nyitott IPv4-kapcsolatot igényel .
A játék online szolgáltatásainak használatához Triumph számla szükséges. A játék egyjátékos és a Hot Seat mód teljes mértékben lejátszható a vendégszámla segítségével.
Felhívjuk figyelmét, hogy a szerkesztő csak Windows.


AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Processzor: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2,4 Ghz vagy AMD Phenom X4 9900 @ 2,6 Ghz
Memória: 4 GB RAM
Grafika: nVidia Geforce 460 1GB vagy AMD Radeon HD 6850 1GB
DirectX: Verzió: 9.0c
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 10 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9 kompatibilis
Egyéb megjegyzések: 1920x1080 képernyő felbontás.


AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.