Age of Wonders

Age of Wonders

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
547 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdvözlünk az Age of Wonders-ben, az eredeti körökre osztott klasszikus stratégiai játékban, mely útjára indította a sikeres sorozatot. Az Age of Wonders bensőséges légköre és festői grafikája még ma is ragyogó. A játék minden javítást tartalmaz, így azonnal megkezdheted fantasy-birodalmad építését!
A Csodák Kora egykor a mágia és a béke kora volt. Egy kor, melyet elsöpört a káosz pusztító áradata, mikor megérkezett egy hívatlan faj: az ember. Az ősi fajok, tündék, törpök, orkok és mások közti törékeny egyensúly hatalomért és túlélésért folytatott küzdelemmé változott a felfordulásban, melyet az emberek hoztak el erre a földre. Készülj egy stratégiai kalandra, melyben csodás ősi ereklyéket, bámulatos mágikus erőket, és egy szétzúzott birodalom titkait fedezheted fel. Lépj szövetségre a fény vagy a sötétség erőivel, hogy eldöntsd a világ sorsát a Csodák Korában!
Fő jellemzők:
Az Age of Wonders körökre osztott játék, mely a stratégia-, kaland- és szerepjátékok legjobb elemeit kombinálja.
12 egyedi fantasy faj, több mint 50 különféle hős fejleszthető képességekkel, varázslatok tucatjai és rengeteg felfedezhető helyszín.
Stratégiai és taktikai képességek használatával irányítsd csapataidat kulcsfontosságú helyek elfoglalásához és az ellenség legyőzéséhez.
Harcolj hatalmas nyílt terepen, törd át a külső falat várostromok során, és deríts fel halálos kazamatákat.
Lépj stratégiai szövetségre arra alkalmas fajokkal, hogy mindegyik faj egyedi képességeit és képzettségeit kihasználhasd.
Éld át a magával ragadó egyjátékos hadjáratot, melyet mind a fény, mind a sötétség oldalán végigjátszhatsz.
Játssz többjátékos játékot barátaiddal egy gépen, e-mailen, LAN-on vagy interneten keresztül. Az utóbbi két játékmód a játék ütemének gyorsításához párhuzamos körökkel is játszható.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2010.10.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI00292
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ