Age of Survival

Age of Survival

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 227 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Túlélni, felfedezni, kézműves, építeni, harcolni, meghalni! Üdvözöljük a Survival Age-ben.

A Age of Survival a túlélési szimulációs ravaszkodó játék a Seattletekből. A lejátszót egy olyan szigeten sodorták el, amely nem messze Afrika partjától, ahol olyan lényekkel találkozhat, mint vaddisznó, elefánt, oroszlánok, vízilovak, crocs, orrszarvú és rengeteg tengeri élet.

Fedezze fel a gyönyörű környezetet a valós életmagasság-térkép és a műholdas kép adatai alapján. Kölcsönhatásba léphet fákkal, ércekkel, lényekkel, szerkezetekkel, fedezheti fel az óceánt és utazhat új környezetbe. A játékos a térképen bárhol felépíthet szerkezeteket, ügyeljen az értékes erőforrások védelmére! Kézműves termékek, mint amilyen még soha nem volt: készítsen lőfegyvereket, fegyvereket és eszközöket mélyebben azáltal, hogy különálló alkatrészeket kell összeállítania, és ezeket össze kell kombinálnia a végső eredmény elérése érdekében. Jelenleg tízféle kézműves játék létezik a játékban, az alapvető kézműves munkáktól kezdve, amelyek bármikor elérhetőek a karakteren, a dolgokig, például a víz sótalanítása és desztillálása, a testreszabás, az újratöltés, a szerszámkészítés, a különféle főzési módok és így tovább!

Valóban tesztelje túlélési képességeit!

A túlélési korszak valóban magával ragadó túlélési élmény, amely a túlélés új szintjére hozza Önt és gazdag élményt teremt, a többihez képest!

Nagyon törődünk a közösséggel, és azt akarjuk, hogy mindenki részt vegyen a fejlesztésünkben, egész folyamatában. A nagyszerű funkciókkal és a hatalmas jövőbeli tervekkel a Age of Survival mozog, hogy versenytársa legyen a túlélési játék arénában.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2015.08.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Seaven Studio
Cikkszám
DIGI00291
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ