Age of Steel: Recharge

Age of Steel: Recharge
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
302 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A közeljövőben a világot a nagy válság kimeríti. A bolygó erőforrásai véget érnek, a hagyományok már nem jelentenek semmit. Sok háború vezet egymás után - azok a helyek, ahol békében élhettek és nem kellett aggódniuk azon a tényen, hogy azonnal le lehet lőni, szinte eltűntek.

A bolygó tönkrement. A végtelen háborúk éve szinte elpusztította azokat az országokat, amelyeket ma ismerünk. Egyre erősebb seregeket hoztak létre. Az első nem kormányzati hadsereg az ellenzék volt. Véleménye elég világos volt - fő célja egy új társadalom létrehozása volt. Háború nélkül, erőszak nélkül, zsarnokok nélkül. De ez csak a régi világ és a civilizáció teljes megsemmisítésével volt lehetséges.

A legnagyobb államok maradványait arra kényszerítették, hogy olyan szervezetet hozzanak létre, amely visszautasíthatja az ellenzéket. A szövetség volt a neve. A Szövetség vezetői úgy vélték, hogy az ellenzék fellépése a Föld teljes pusztulásához és az emberiség eltűnéséhez vezet. Úgy vélték, hogy az ilyen akciók miatt lehetetlen a civilizáció jövőbeli helyreállítása. A Szövetség megóvta a tudást, amelyet az emberiség felhalmozott létezése során. Vezetői szerint az emberiségnek meg kell állítania ezt a háborút.

Te vagy a Szövetség parancsnoka. A cél az, hogy átvegye az irányítást a forró pontok alapjain, és ellenálljon a haladó ellenségnek.
Játékmenet jellemzői
Töltse ki a 14 szintű kampányt, és mutassa meg, mit tud túlélési módban!
Fejlessze ki az alapokat, hogy hozzáférjen az új egységekhez, tornyokhoz és a támogatási módszerekhez. Ennek eredményeként a bázis repülõ erődré válhat!
Használjon tankokat, repülőgépeket, hajókat az ellenség ellen és a hatalmas főnökeket.
Javítsd egységeidet úgy, hogy növelik védekező tulajdonságaikat és harci képességeiket.

Adatok
Megjelenés
2009.10.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Coronado Games
Cikkszám
DIGI00290
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows Vista +
Processzor: Core 2 Duo
Memória: 2 GB RAM
Grafika: NVIDIA GT / s 4xx vagy azzal egyenértékű
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 240 MB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Egér
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.