Age of Steel: Recharge

Age of Steel: Recharge

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
367 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A közeljövőben a világot a nagy válság kimeríti. A bolygó erőforrásai véget érnek, a hagyományok már nem jelentenek semmit. Sok háború vezet egymás után - azok a helyek, ahol békében élhettek és nem kellett aggódniuk azon a tényen, hogy azonnal le lehet lőni, szinte eltűntek.

A bolygó tönkrement. A végtelen háborúk éve szinte elpusztította azokat az országokat, amelyeket ma ismerünk. Egyre erősebb seregeket hoztak létre. Az első nem kormányzati hadsereg az ellenzék volt. Véleménye elég világos volt - fő célja egy új társadalom létrehozása volt. Háború nélkül, erőszak nélkül, zsarnokok nélkül. De ez csak a régi világ és a civilizáció teljes megsemmisítésével volt lehetséges.

A legnagyobb államok maradványait arra kényszerítették, hogy olyan szervezetet hozzanak létre, amely visszautasíthatja az ellenzéket. A szövetség volt a neve. A Szövetség vezetői úgy vélték, hogy az ellenzék fellépése a Föld teljes pusztulásához és az emberiség eltűnéséhez vezet. Úgy vélték, hogy az ilyen akciók miatt lehetetlen a civilizáció jövőbeli helyreállítása. A Szövetség megóvta a tudást, amelyet az emberiség felhalmozott létezése során. Vezetői szerint az emberiségnek meg kell állítania ezt a háborút.

Te vagy a Szövetség parancsnoka. A cél az, hogy átvegye az irányítást a forró pontok alapjain, és ellenálljon a haladó ellenségnek.
Játékmenet jellemzői
Töltse ki a 14 szintű kampányt, és mutassa meg, mit tud túlélési módban!
Fejlessze ki az alapokat, hogy hozzáférjen az új egységekhez, tornyokhoz és a támogatási módszerekhez. Ennek eredményeként a bázis repülõ erődré válhat!
Használjon tankokat, repülőgépeket, hajókat az ellenség ellen és a hatalmas főnökeket.
Javítsd egységeidet úgy, hogy növelik védekező tulajdonságaikat és harci képességeiket.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie, Stratégia
Megjelenés
2009.10.30
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Coronado Games
Cikkszám
DIGI00290
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ