Age of Grit

Age of Grit

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 393 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Grit Age-ben egy régi, verte, gőzzel hajtott léghajó kapitányát játssza. Ön és a legénység kalandja egy hatalmas, cowboy-témájú, steampunk világon, amelyet egyszerűen "The West" néven hívnak. Bármelyik munkát keres, amelyet megtalálhat - fejvadászat, csempészet, fegyvercsempészet, fegyverek futtatása ... talán még egy kis vonatrablás is, ha igen. - Bármit tiltson a számlák kifizetésére, a pisztolyok feltöltésére, a kazán feltöltésére és a hajója égbe tartására!

Utazzon egyik vadnyugati városból a másikba, találkozva érdekes karakterekkel. Néhánynak lehet felajánlása vagy rakománya a szállításhoz. Mások talán javítanak, hogy csak lőjenek téged, ahol állsz. A Age of Grit lényege az emberekkel találkozik, milyen történetet kell elmondaniuk, és hogyan választja velük a kapcsolatot.Amikor a baj jön, mélyen stratégiai, körökre osztott harci rendszerrel harcolhat az ellenséges léghajókkal. Az AOG-tól messze a gombos masztőrtől alaposan meg kell gondolni, hogy minden győzelmet elérjünk. Lehet, hogy egy nehéz ágyú jól működik egy lassan mozgó, erősen páncélozott ellenség ellen, de talán a hosszú fegyver hatékonyabb lesz, ha egy agilisabb ellenfelet lő le. Lehet, hogy egy géppuska először erőteljes, de amint a hordó túlmelegszik, hatékonysága csökken. Okos stratégiával a gyengébb hajó általában sokkal erősebb ellenséget hozhat le.

Vásárolhat jobb gépeket a The West sok üzletéből és kereskedőjéből, vagy jobb alkatrészeket menthet meg egy elpusztult ellenség hajójának roncsaiból. A léghajó fejlesztésével nagyobb és erősebb ellenségeket vállalhat, és ezzel eloszthatja hírnevét a Nyugaton!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2022. 05. 03.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
IQ Soup
Cikkszám
DIGI00287
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ