Age of Fear 2: The Chaos Lord

Age of Fear 2: The Chaos Lord

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 304 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Játsszon akár Bel'Kara, egy csábító Succubus, amely ellentétes az alvilággal, vagy Katzok, egy brutális Orc Chieftan, aki harcol klánja dominanciája miatt. A választás az agy és az agy, a gonosz vagy a harcos között van, de mindkét út nagy kaland felé vezet!Az AGE OF FEAR egy fantasztikus, körökre osztott stratégiai játék hosszú sorozat, amelyet a rajongók szeretnek az asztali wargame csatarendszerért és a mély RPG testreszabásért. Age of Fear 2: A Chaos Lord folytatja a sorozat mélyen taktikai játékát két kihívást jelentő, humorral teli, humoros kampány segítségével (humorral!). (görgessen le a szolgáltatások listájához)STRATÉGIAI ÚTMUTATÓ (200 MB PDF)
Age of Fear: The Free World útmutató
Alkotó: Les
A Age of Fear sorozat egy összetett alkotássá nőtte ki magát, több egymással összefonódó alrendszerrel. Ezért összeállítottuk a Stratégiai Útmutatót!


MÓDOSÍTÁSI ÚTMUTATÓ (15 MB PDF)
Age of Fear: The Free World útmutató
Alkotó: Les
A moderátorok számára részletes Modding Guide-ot készítettünk, amely letölthető itt: http://age-of-fear.net/downloads/AOFModdingGuide.pdf
JELLEMZŐK LISTÁJA
⭐ HEX-INGYENES CSATLAKOZÓK - próbáld ki taktikádat egy újszerű mozgásrendszerrel, ahol a méretet és az egységeket nem korlátozzák a mesterséges rácsok!

⭐ OPEN WORLD - unja a fő történetét? Ne aggódjon, bármikor mellékkeresést vehet fel, vagy eljárással létrehozott csatákat játszhat. Játszd ezt a játékot, ahogy akarod!

⭐ gyakran frissített - vesszük a munkánkat és komolyan folt játékaink gyakran új funkciók és tartalmak. Ezenkívül, amikor csak lehetséges, ezeket a frissítéseket visszavisszük az összes korábbi játékunkra!

⭐ KÖZÖSSÉGI MŰKÖDÉS - hallgassuk meg játékosunkat és folyamatosan fejlődjünk ! Menj és nézd meg a fórumunkat, mindenkinek van véleménye, és végrehajtjuk ezeket a javaslatokat.

⭐ TELJES BOKOK- ki mondta, hogy a stratégiai játékoknak komolynak kell lenniük? A legjobb fantasy vicceknek itt van otthona!

⭐ PARTY TESTRESZABÁS - Kiépítése és korszerűsítése a saját hadsereg több mint kétszáz különleges egységek, készségek és varázslatok (de tudatában kell lennie a faji ellentéteket!).

⭐ Mély BATTLE MECHANIKA - tanulmányozza az alapokat sietve, majd új stratégiákat dolgozzon ki hatalmas különféle képességek, varázslatok és harci veszélyek, például semleges frakciók és környezeti hatások körül (igen, feldühítheti a járókelőket!).

⭐ KÖNNYEN MOD - saját küldetések, vagy akár teljes értékű kampányt, meg kell osztani a Steam közösség!

Fantasztikus mesemondás- csomagolódjon két külön történetbe, amelyeken szereplő karakterek csapata, világhírű kalandok és fantasztikus, shenanigans dolgok szerepelnek. Minden kézzel illusztrált!

⭐ VÉGREHAJTATÓ halál - fogadja el a halál komor valóságát, ahol minden csata alá eső egység halott marad ... hacsak egy gonosz nekromancer nem zombiknak nevezi őket.

TE RÉSZEK ÉS RELIKÁK - fedezze fel számos egyedi fegyvert, fegyverzetet, bájitalot és kincset, a legkevesebbek pedig erős OP képességeket és stat bónuszokat nyújtanak.

⭐ FELHASZNÁLOTT AI - AI-t az ügynökök és a meta-heurisztikai algoritmusok önszerveződő hálózatára építjük (igen, PhD- smartok vagyunk!). Fedezze fel az egyik legkifinomultabb AI rendszert, amellyel valaha játszottál!

⭐ alacsony hardver követelmények- futtassa a játékot még a régi burgonya laptopján is. Kőkorszaki számítógépe elég jó!

⭐ ... minden más, amit felveszünk ! Csak akkor szerezze be, ha hozzáférést szeretne kapni a Age of Fear sorozat legújabb szolgáltatásaihoz, és vegye figyelembe, hogy ez egy fejlődő termék.


Ha éhes egy non-értelmetlen, régi iskolai körökre osztott stratégiai játék után, akkor a Age of Fear sorozatban találkoztál a mérkőzéseddel. Lépjen be még ma a Fear fantasy világába!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Stratégia, Szimuláció
Megjelenés
2016. 03. 27.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Age of Fear
Cikkszám
DIGI00283
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ