Age of Empires II HD

Age of Empires II HD
Age of Empires II HD
Age of Empires II HD
Age of Empires II HD
Age of Empires II HD
Age of Empires II HD

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 477 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

 

Az Age of Empires II: HD Edition játékban az eredeti játék rajongói és az új játékosok egyaránt megszeretik a klasszikus Age of Empires II élményt. Fedezze fel az összes eredeti egyjátékos kampányt a Age of Kings és a The Conquerors bővítésén keresztül, válasszon 18 civilizáció közül, amelyek több mint ezer éves múltra tekintenek vissza, és induljon online, hogy kihívást nyújtson más Steam-játékosoknak a világuralomra törekvésében az egész korszakban. Eredetileg az Ensemble Studios fejlesztette ki, és a Hidden Path Entertainment, a Skybox Labs és az Forgotten Empires nagyfelbontásban képzelte el. A Microsoft Studios büszke arra, hogy az Age of Empires II: HD Edition-t a Steam-be hozhatja!

Az Age of Empires II nagyfelbontású képzeletét új funkciókkal, kereskedési kártyákkal, továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával, műhelytámogatással, többjátékos, Steamworks integrációval és még sok mással látták el!

Ráadásul megkapja a játék DLC-jét, például az Elfeledettet. Az Elfelejtett az első hivatalos terjeszkedés az Age of Empires II univerzum számára több mint tíz év alatt. Hívd ki a barátaidat további öt civilizációval és technológiával, harcolj hét kampányban, győzd le az ellenfeleket új játékmódokban hatalmas térképeken, vagy kiabálj egy meccset, és közvetítsd az egészet a twitch.tv-n keresztül.

Kizárólag az Age of Empires II: HD Edition számára készült; Az Elfelejtett bővítés az Age of Empires II: HD élményre épül, és magában foglalja a Steam műhely támogatását, a gőz kereskedési kártyákat és még sok mást!

Az Elfelejtett részben 5 új civilizáció áll rendelkezésére, amelyeket felfedezhet és ellenőrizhet, köztük az olaszokat, indiánokat, szlávokat, magyarokat és inkákat. Ráadásul egy sor új kampány, amely a történelem folyamán mozog! Ismerje meg azt az embert, aki inspirálta a Drakula mítoszt! Keresse meg a legendás aranyvárost, El Dorado néven, és még az Elfelejtettek csatáit is!

Mindez és még sok más a Age of Empires II: HD Edition-ben.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2013.04.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Microsoft Studios
Cikkszám
DIGI00276
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows Vista, 7, 8 Pro+

Processzor: 1.2 GHZ Processzor

Memória: 1 GB RAM

Grafika: DirectX 9.0c képes grafikus kártya

Tárhely: 2 GB szabad hely