Afterlifes

Afterlifes

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
786 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Áttekintés
Fedezze fel 3 különböző biomát. Látogasson el a Száraz Alföldre, a Közép-erdőbe és a Hó megyébe, de légy óvatos, ne menj a Veszélyes életközpontba, mert a gáz másodpercek alatt elpusztít. Vadászj Matacinákat, ölj meg mindent, amennyit csak tudsz. Menjen el fosztogatni és keressen minden egyes eldobott fosztogatást annak érdekében, hogy elegendő darabot gyűjtsön. Vágja fákat, sziklákat, ásson földet források gyűjtésére. Kézműves szerszámok, építőelemek és dekorációk, és építsd meg álmai házukat egy apokalipszis közepén.

Mindez csak két szóval: a szabadság és a veszély.
Ki mondta, hogy a veszélyekkel és a halállal teli világ nem lehet szórakoztató?
Elbeszélés
A világ minden idők legnagyobb háborújában az emberek kétségbeesetten keresették a tökéletes katonákat. A Delta Genetycs kutatóintézetben a tudósok létrehoztak egy DNS-t, amelyről azt hitték, hogy a tökéletes ember DNS-e, ám hatalmas hibát követtek el. Ők készítették a matacinákat. A kémiai hadviselés halálos gázt hagyott hátra, amely az emberiség nagy részét megölte, és Matacinas szinte mindenkit elölt. A túlélők földalatti bunkerekben menedéket éltek, kivéve egy túlélőt ... Daniel Jackson. Te vagy Daniel, aki az egyetlen túlélő ember a felszínen. Csak a Stall Valley-ben ébredsz tiszta levegővel. A régi világ kormányai elrejtették a gépet valahol a Stall-völgyben ...

FONTOS MEGJEGYZÉS: Felhívjuk figyelmét, hogy az Afterlifes még mindig korai alfa-szakaszban van. Ez azt jelenti, hogy a tervezett szolgáltatások többsége még nem létezik, és hibák jelentkezhetnek. Ha hibát talál, vagy csak ötlete van egy új szolgáltatás vagy frissítés számára, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

A játék ellenséges lényeket tartalmaz. Ezek a lények és a játékos erőszakot alkalmaznak egymás ellen. A lény károsítása a vér ábrázolásához is vezet.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2019. 07. 03.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Nockdev Entertainment
Cikkszám
DIGI00263
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ