Afterlifes

Afterlifes
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 930 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Áttekintés
Fedezze fel 3 különböző biomát. Látogasson el a Száraz Alföldre, a Közép-erdőbe és a Hó megyébe, de légy óvatos, ne menj a Veszélyes életközpontba, mert a gáz másodpercek alatt elpusztít. Vadászj Matacinákat, ölj meg mindent, amennyit csak tudsz. Menjen el fosztogatni és keressen minden egyes eldobott fosztogatást annak érdekében, hogy elegendő darabot gyűjtsön. Vágja fákat, sziklákat, ásson földet források gyűjtésére. Kézműves szerszámok, építőelemek és dekorációk, és építsd meg álmai házukat egy apokalipszis közepén.

Mindez csak két szóval: a szabadság és a veszély.
Ki mondta, hogy a veszélyekkel és a halállal teli világ nem lehet szórakoztató?
Elbeszélés
A világ minden idők legnagyobb háborújában az emberek kétségbeesetten keresették a tökéletes katonákat. A Delta Genetycs kutatóintézetben a tudósok létrehoztak egy DNS-t, amelyről azt hitték, hogy a tökéletes ember DNS-e, ám hatalmas hibát követtek el. Ők készítették a matacinákat. A kémiai hadviselés halálos gázt hagyott hátra, amely az emberiség nagy részét megölte, és Matacinas szinte mindenkit elölt. A túlélők földalatti bunkerekben menedéket éltek, kivéve egy túlélőt ... Daniel Jackson. Te vagy Daniel, aki az egyetlen túlélő ember a felszínen. Csak a Stall Valley-ben ébredsz tiszta levegővel. A régi világ kormányai elrejtették a gépet valahol a Stall-völgyben ...

FONTOS MEGJEGYZÉS: Felhívjuk figyelmét, hogy az Afterlifes még mindig korai alfa-szakaszban van. Ez azt jelenti, hogy a tervezett szolgáltatások többsége még nem létezik, és hibák jelentkezhetnek. Ha hibát talál, vagy csak ötlete van egy új szolgáltatás vagy frissítés számára, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

A játék ellenséges lényeket tartalmaz. Ezek a lények és a játékos erőszakot alkalmaznak egymás ellen. A lény károsítása a vér ábrázolásához is vezet.

Adatok
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Nockdev Entertainment
Cikkszám
DIGI00263
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: 7
Processzor: 2,0 GHz-es kétmagos processzor
Memória: 2 GB RAM
Grafika: 1 GB-os dedikált memória
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 1 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: 10
Processzor: 3,0 GHz négymagos CPU
Memória: 6 GB RAM
Grafika: 2 GB-os dedikált memória
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 1 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.