Afghanistan '11

Afghanistan '11
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 020 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Afganisztán '11 a rendkívül dicsért és innovatív Vietnam '65 folytatása . Fejleszti és továbbfejleszti : Az Afganisztán '11 megváltoztatja a harcok paradigmáját, és képes a felkelések elleni harc és a gerilla harc megjelenítésére a képernyőn, megfelelő módon ábrázolva a forradalmi játékképletnek köszönhetően!

A 2011-es év az amerikai hadsereg műveleteinek parancsnoka Afganisztánban.

De a családodban élő korábbi katonatisztek nemzedékeivel ellentétben az ellenség megölése csak másodlagos feladat.

Erőfeszítéseid és erőforrásaid nagy részét másutt költözik, hogy megpróbálják megragadni a Hearts & Minds-ta helyi lakosság. A fő hangsúly a polgári lakosság biztonságának biztosítása, a helyi falusiak meggyőzése a tálibok elutasításáról és a milícia vezetőinek elszigetelése.

A felkelés hosszú távon jobb eredményeket fog elérni, mint a szokásos taktikák, de egy egyszerű esemény egy rutin járőrzés során tönkreteheti a kapcsolatokat a helyiekkel, és ronthatja a képét a nyugati újságokban.

Az afganisztáni terep nagyon jó takarót kínál a lázadók számára, akik könnyen elrejthetnek a hegyekben és a természetes barlangokban. A türelem és a technológia megfelelő felhasználása meghatározó előnyt jelenthet ebben a kegyetlen bújócskában. Amikor egy ellenséges egységet vagy egy ópium-ültetvényt észlel drónával, levegő-támogatást vagy tüzérséget hív, hogy azonnal megcélozza a célt: a sebesség döntő jelentőségű !.

A légi feletti fölény azonban nem elég ahhoz, hogy megnyerjük a felkelõk elleni háborút. Az IED-k, a rakétavetők és az alattomos csapdák gyakran fenyegetik a földi egységeket és a helikoptereket.

A veszteségek gyengítik a morált és az általános támogatást a hazaiak otthonában az Egyesült Államokban, ezért ügyeljen arra, hogy a férfiak biztonságban és jól ellátottak legyenek, és a győzelem valószínűleg a tied is ...

Adatok
Műfaj
Indie, Stratégia
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI00259
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7, 8, 10
Processzor: 2,0 GHz-es CPU
Memória: 2 GB RAM
Grafika: DirectX 9.0c kompatibilis grafikus kártya (Shader Model 2+)
Tárhely: 200 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.