Aerial Destruction

Aerial Destruction
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
422 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Aerial Destruction egy helikopter játék, amelyet a katonaságok és a biológiailag módosított mutánsok fegyveres csoportjai közötti csaták során állítanak össze !


3 helikopterek játszani, könnyű repülni a pilótafülke mögött véli , miután a saját fegyverzet, taktika, játék és bővíthető kredittel pont a maximális pusztítás!


7 küldetések és célok közötti védekező katonai előőrs, ameddig lehetséges, megsemmisítése ellenséges konvojokat, fergeteges ellenség helyzetét, támogató szövetséges csapatok megtámadta az ellenséges bázisok, stb ...

15 eredmények kinyit , amely támogatja a Steam cserekártyákés Steam felhő, hogy minden haladás elérhető legyen bármilyen számítógépen. Xbox-szerű játékvezérlőkkel és Ultra HD (4K) formátumban is lejátszható.

Adatok
Megjelenés
2017.05.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Creaky Lantern Games
Cikkszám
DIGI00256
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP vagy Windows 7
Processzor: 2 GHz-es kétmagos 64 bites CPU
Memória: 4 GB RAM
Grafika: DirectX 9 kompatibilis GPU 1 GB-os video RAM-mal
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 2 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.