Aegis

Aegis
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
471 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Aegis egy 2D-s lövöldözős lövöldözős játék, ahol egy utolsó település utolsó védőként játszol. A befagyott pusztaság felfedezésével összegyűjti a létfontosságú erőforrásokat, hogy segítse az embereket a légköri tisztító egység felépítésében, az ellenséges gátlók harcában, és új alkatrészeket találjon az ATEX csataruha frissítéséhez.

Modular Mechs - Testreszabhatja az ATEX harisnyanadrágot, hogy illeszkedjen a játékhoz.
Változatosan felszerelt ellenségek - Nem csak Ön vagy testreszabható.
Megmunkálás - Keresse meg forrásait és alkatrészeit az atmoszférikus tisztító egység számára, amelyet az ön települése épít.
Assault Bases - Keressen alapvető építőelemeket, ritka tárgyakat és erős fegyvereket az ellenséges bázisok megtámadásával.
Páncél behatolási rendszer - Vigyázz, amint az alacsony fogyasztású fegyverek ártalmatlanul lepattannak vastag páncélodra.
Változatos elemválasztás - Sok különböző elem és fegyver drasztikusan megváltoztatja az ATEX harci ruhád teljesítményét.

Adatok
Megjelenés
2016.10.06
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Virgin PLAY
Cikkszám
DIGI00249
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP / Vista / 7
Processzor: 2 GHz-es kétmagos
Memória: 1 MB RAM
Grafika: Minimális felbontás 1280x720p, ajánlott dedikált grafikus kártya és 16x9 felbontás.
Tárhely: 300 MB szabad hely
Egyéb megjegyzések: A 16x9-es felbontástól és az álló nézetű monitorokról ismert, hogy UI méretezési problémákat okoznak.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.