Adventures of Pip

-9%
Adventures of Pip
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 671 Ft
Akció: 1 519 Ft
Kezdete: 2021.11.27   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Pip kalandjai újjáélesztik a klasszikus oldalsó görgetésű akcióplatform műfaját. A Pip - a végső digitális alulképződés - egy alacsony bázisú pixel egy 32 bites világban, amely azt bizonyítja, hogy nem tudja megítélni egy hősöt a shaderjeinek hűsége alapján. A játék során Pip képes fejlődni és növekedni, amikor pixeleket vesz fel lehullott ellenségeiből. Ugyanezek a képpontok felhasználhatók a környezeti rejtvények és ellenségek átrobbantására, a Pip visszaadására egyetlen pixelre. A játékosok öt stilizált világot fedeznek fel, és akár 10 órás epikus kalandot tapasztalhatnak meg Pip falujának megmentésében a gonosz DeRezzia királynőtől.

A klasszikus platformer ihletésével az Adventures of Pip basszusgitárokat vezetett egy olyan világban, ahol a játékosok legyőzhetnek egy hatalmas 32 bites főnököt egyetlen pixelként vagy akár 8 bites karakterként.

Három különböző formában fejleszti ki és delegálja a Pip-et rejtvények megoldásához és ellenségek legyőzéséhez; mindegyiknek megvan a saját gyengesége és erőssége, amelyet a kampány során fel kell tárni.

TÖRTÉNELEM
A Bit Stream az az életerő, amely a Pixel Királyságot táplálja. Aki hatalmát csapja be, megronthatja a Királyság sorsát.

Pip csak egy pixel a 32 bites karakterekkel teli világban, ám ő az egyetlen olyan bátor, hogy szembenézzen a DeRezzia királynővel és megmentse az elrabolt hercegnőt.

A szellemi lovag, Sir Elwyn, szegény helyzetéből adódva, Pipnek adta fel a hatalmat a Bit-patak hasznosításához. Az ellenség képpontjainak abszorbeálására képes Pip hi-hűség hősré válni! De légy tudatában! Az egyes evolúciók során nemcsak készségeket szereznek, de néhányak elvesznek is.

Adatok
Megjelenés
2015.06.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Tic Toc Games
Cikkszám
DIGI00246
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP SP2
Processzor: Intel Dual Core 2.1 vagy újabb
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Intel videokártya 2000/3000 256 MB
Tárhely: 550 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.