Adventures of Pip

Adventures of Pip

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 690 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Pip kalandjai újjáélesztik a klasszikus oldalsó görgetésű akcióplatform műfaját. A Pip - a végső digitális alulképződés - egy alacsony bázisú pixel egy 32 bites világban, amely azt bizonyítja, hogy nem tudja megítélni egy hősöt a shaderjeinek hűsége alapján. A játék során Pip képes fejlődni és növekedni, amikor pixeleket vesz fel lehullott ellenségeiből. Ugyanezek a képpontok felhasználhatók a környezeti rejtvények és ellenségek átrobbantására, a Pip visszaadására egyetlen pixelre. A játékosok öt stilizált világot fedeznek fel, és akár 10 órás epikus kalandot tapasztalhatnak meg Pip falujának megmentésében a gonosz DeRezzia királynőtől.

A klasszikus platformer ihletésével az Adventures of Pip basszusgitárokat vezetett egy olyan világban, ahol a játékosok legyőzhetnek egy hatalmas 32 bites főnököt egyetlen pixelként vagy akár 8 bites karakterként.

Három különböző formában fejleszti ki és delegálja a Pip-et rejtvények megoldásához és ellenségek legyőzéséhez; mindegyiknek megvan a saját gyengesége és erőssége, amelyet a kampány során fel kell tárni.

TÖRTÉNELEM
A Bit Stream az az életerő, amely a Pixel Királyságot táplálja. Aki hatalmát csapja be, megronthatja a Királyság sorsát.

Pip csak egy pixel a 32 bites karakterekkel teli világban, ám ő az egyetlen olyan bátor, hogy szembenézzen a DeRezzia királynővel és megmentse az elrabolt hercegnőt.

A szellemi lovag, Sir Elwyn, szegény helyzetéből adódva, Pipnek adta fel a hatalmat a Bit-patak hasznosításához. Az ellenség képpontjainak abszorbeálására képes Pip hi-hűség hősré válni! De légy tudatában! Az egyes evolúciók során nemcsak készségeket szereznek, de néhányak elvesznek is.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2015.06.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Tic Toc Games
Cikkszám
DIGI00246
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ