Advanced Tactics Gold

Advanced Tactics Gold

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 053 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az azonos nevű díjnyertes játékmotor alapján az Advanced Tactics: Gold egyedi és végtelenül visszajátszható Wargaming élményt kínál minden stratégiai rajongó számára. Az Advanced Tactics: II. Világháború óriási sikerének kiépítésével az Gold kiadás nagyobb teljesítményű játékszerkesztőt, sokkal továbbfejlesztett véletlenszerű játékmotort, sok új funkciót és képességet és még sok másat kínál a játékosok számára. Fejlett taktika: Az aranyhoz egy frissített kézikönyv, valamint a folyamatosan változó és bővülő wiki is található, egy frissen átalakított forgatókönyv-bank, új grafika a játék során, további csapattípusok, valamint néhány új forgatókönyv. A VR Designs szintén keményen dolgozott a játékosok visszajelzéseinek meghallgatásán, így az Advanced Tactics: Gold sok növekményes változással és fejlesztéssel jár a közösségi visszajelzések alapján!

De az Advanced Tactics talán a legizgalmasabb tulajdonsága: Az arany a lejátszhatóság szinte korlátlan lehetősége. Az erős mod közösség képes lesz magával ragadó, gazdag forgatókönyveket készíteni a jelentősen továbbfejlesztett szerkesztővel, és a játékosok, akik egyenesen a cselekvésre akarnak ugrani, sokkal továbbfejlesztett véletlenszerű játékélményt élvezhetnek, amely számos új szabályt, műveletet és játékmechanikát tartalmaz.
Jellemzők
Sokoldalú motor - a fejlett taktika: Az aranymotor a hadviselés széles skáláját képes modellezni a modern csatáktól kezdve a fantázia birodalmainak konfliktusáig!
Javított forgatókönyv-szerkesztő - A forgatókönyv-szerkesztő nagyon hatékony, és lehetővé teszi a játékos számára, hogy a játék szinte bármilyen aspektusát nagyon részletesen szerkesztje.
Bővített véletlenszerű játékmód - Sok új funkció és játékmechanika, például több egységtípus, üzemanyag, éghajlat és évszakok stb.
Szövetségeket alakíthat ki más szereplőkkel, ahol megoszthatja a re-információkat és támogathatja szövetségeseit a harcban, amellett, hogy egységeket, hatszögeket és kutatásokat is biztosíthat szövetségeseinek!
A betöltési és mentési forgatókönyvek gyorsabbak, mint az AI, amikor kiszámítja és végrehajtja a körét.
3 páros vagy Steven forgatókönyv emberi vagy madárinfluenza elleni játékhoz, 3 Tom Weber forgatókönyv: Világháború 39-45 (csak ember-ember), csendes-óceáni háború (csak ember-ember), keleti front 41-45 a már létező 25+ forgatókönyv teteje, az Advanced Tactics II. világháborúval együtt, amelyek szintén szerepelnek.
A nagy és folyamatosan növekvő forgatókönyv-bank lehetővé teszi, hogy tucatnyi kiváló forgatókönyvet találjon letöltésre készen és egyszerűen telepíthető.
Egyszerű forgatókönyv-importálás a .zip-ből és exportálás a .zip-funkciókba a forgatókönyv megosztásának megkönnyítése érdekében
Harci részlet képernyő azok számára, akik szeretik megnézni, hogy pontosan hogyan használták az egyes módosítókat.
A grafikus felhasználói felület fejlesztései kiegészítő információk formájában a tájakról, helytípusokról, népekről és subformációs típusokról.
Vigyázzon az AI-k fordulására, hogy tanulmányozzák a mozgásaikat és a támadásaikat, ahogy készülnek.
A szabályok kiegészítései intenzívebb és gazember-szerűbb szabályokat tartalmaznak, mint például harci, később kiszámíthatatlan légi elfogások és tartós harci csataszámlálók által okozott mozgási késések a hexben.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2011. 04. 12.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Slitherine
Cikkszám
DIGI00239
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ