Act of Aggression

Act of Aggression
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
690 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Act of Aggression - A Reboot Edition magasabb szintre emeli a techno-thriller RTS Act of Aggression játékát. A Reboot Edition teljes játékélmény-átalakítást kínál: új erőforrás-rendszer, játszható építőegységek, új alapépületek, egyszerűsített kutatási rendszer, valamint számos jelentős mechanikai fejlesztés a gördülékenyebb és dinamikusabb játékmenet érdekében az AI-val szembeni csatározási módban és a többjátékos csatáiban. Vagy indítsa el az eredeti játékot, vagy a Reboot Edition-t tetszés szerint, és tapasztalja meg a valós idejű stratégiai játékok új mércéjét.

Három globális szuperhatalommal csak egy győzelem lehet.

Három különálló csoportban, amelyek mindegyike a legnagyobb modern és prototípusú katonai fegyverekkel van felszerelve, elindul a világ egyik legingatagabb konfliktuszónájába, megalapozza a tömegtermelés alapjait, létrehozza az erőforrás-ellátó vezetékeket, és háborút indít az Eugen Systems robbanásveszélyes RTS-jében.

A stratégiai bázisépítés, az erőforrás-betakarítás és a dinamikus technológiai fák visszatéréseként építse és kezelje a háborús fogaskerekeket. Ragadja meg a bankokat és az ellenséges katonákat, hogy készpénzbevételt szerezzen. Frissítsen egységeket szakosodással és nyújtson új készségeket. Induljon el egy epikus egyjátékos kampányban , izgalmas eredeti történettel, és harcoljon az egész világon reális környezetben. Versenyezz online zsigeri PVP csatákban, és légy a legjobb parancsnok!

Az Act of Aggression Reboot Edition új funkciókat hoz a csetepaté módokba:

Korszerűsített gazdaságosság : Két erőforrást kezelhet: az olajat és a készpénzt, lehetővé téve a cselekvésre való összpontosítást. Az egységköltségek előre jelennek meg, vagyis nincs több mikrovezérlő gyártósor.
Új bázisépítési rendszer : A hagyományos RTS-hez hasonlóan a bázisépítő egységek is választhatók. Építsen közvetlenül az építtetőtől (vagy semmisítse meg ellenfelének építőjét!)
Új légicsapások : Már nem irányítja a gépeket repülés közben. Közvetlenül a céljukhoz mennek és lecsapnak, sokkal gyorsabban, mint korábban.
Hatalmas kiegyensúlyozó frissítés és egységmodell-fejlesztések, valamint a felhasználói felület módosítása és módosítása : például az összes egység gyorsabban gyorsul és lassul, korszerűbb, akciódúsabb RTS játékmenettel.

Adatok
Megjelenés
2015.09.01
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI00219
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: WINDOWS VISTA / WINDOWS 7 / WINDOWS 8
Processzor: AMD / INTEL DUAL-CORE 2,5 GHz
Memória: 2048 MB RAM
Grafika: 512 MB 100% DIRECTX 10 kompatibilis AMD RADEON HD 4870 / NVIDIA GEFORCE 9800 GT vagy magasabb
Tárhely: 15 GB szabad hely
Hangkártya: DIRECTX 10 kompatibilis
Egyéb megjegyzések: AZ INTERNET CSATLAKOZÁSA SZÜKSÉGES AZ ONLINE JÁTÉKOSÍTÁSRA ÉS A JÁTÉKOK AKTIVÁLÁSÁRA

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: WINDOWS VISTA / WINDOWS 7 / WINDOWS 8
Processzor: AMD / INTEL QUAD-CORE 3 GHZ
Memória: 4096 MB RAM
Grafika: 2 GB 100% DIRECTX 11 kompatibilis AMD RADEON HD 7870 / NVIDIA GEFORCE 660 vagy magasabb
Tárhely: 15 GB szabad hely
Hangkártya: DIRECTX 11 KOMPATIBILIS
Egyéb megjegyzések: AZ INTERNET CSATLAKOZÁSA SZÜKSÉGES AZ ONLINE JÁTÉKOSÍTÁSRA ÉS A JÁTÉKOK AKTIVÁLÁSÁRA
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.