Act of Aggression

Act of Aggression

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 414 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Act of Aggression - A Reboot Edition magasabb szintre emeli a techno-thriller RTS Act of Aggression játékát. A Reboot Edition teljes játékélmény-átalakítást kínál: új erőforrás-rendszer, játszható építőegységek, új alapépületek, egyszerűsített kutatási rendszer, valamint számos jelentős mechanikai fejlesztés a gördülékenyebb és dinamikusabb játékmenet érdekében az AI-val szembeni csatározási módban és a többjátékos csatáiban. Vagy indítsa el az eredeti játékot, vagy a Reboot Edition-t tetszés szerint, és tapasztalja meg a valós idejű stratégiai játékok új mércéjét.

Három globális szuperhatalommal csak egy győzelem lehet.

Három különálló csoportban, amelyek mindegyike a legnagyobb modern és prototípusú katonai fegyverekkel van felszerelve, elindul a világ egyik legingatagabb konfliktuszónájába, megalapozza a tömegtermelés alapjait, létrehozza az erőforrás-ellátó vezetékeket, és háborút indít az Eugen Systems robbanásveszélyes RTS-jében.

A stratégiai bázisépítés, az erőforrás-betakarítás és a dinamikus technológiai fák visszatéréseként építse és kezelje a háborús fogaskerekeket. Ragadja meg a bankokat és az ellenséges katonákat, hogy készpénzbevételt szerezzen. Frissítsen egységeket szakosodással és nyújtson új készségeket. Induljon el egy epikus egyjátékos kampányban , izgalmas eredeti történettel, és harcoljon az egész világon reális környezetben. Versenyezz online zsigeri PVP csatákban, és légy a legjobb parancsnok!

Az Act of Aggression Reboot Edition új funkciókat hoz a csetepaté módokba:

Korszerűsített gazdaságosság : Két erőforrást kezelhet: az olajat és a készpénzt, lehetővé téve a cselekvésre való összpontosítást. Az egységköltségek előre jelennek meg, vagyis nincs több mikrovezérlő gyártósor.
Új bázisépítési rendszer : A hagyományos RTS-hez hasonlóan a bázisépítő egységek is választhatók. Építsen közvetlenül az építtetőtől (vagy semmisítse meg ellenfelének építőjét!)
Új légicsapások : Már nem irányítja a gépeket repülés közben. Közvetlenül a céljukhoz mennek és lecsapnak, sokkal gyorsabban, mint korábban.
Hatalmas kiegyensúlyozó frissítés és egységmodell-fejlesztések, valamint a felhasználói felület módosítása és módosítása : például az összes egység gyorsabban gyorsul és lassul, korszerűbb, akciódúsabb RTS játékmenettel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2015.09.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI00219
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ