Acro Storm

Acro Storm

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 227 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A játékról
Az Acro Storm egy futurisztikus autóverseny, amely elviszi Önt a galaxis legnagyobb sportágához, a repülőgép versenyhez! Válasszon egyet a nagy sebességű gépek közül és a választott karaktert, és igazolja, hogy a legmegfelelőbb a legjobb versenyző, a veszélyes pályákkal és a veszélyes riválisokkal szemben!
A történet eddig
Az Airbike verseny az egyik legnagyobb sport a galaxisban, és jó okból az izgalom, a veszély és a puszta preferencia mindenféle embert vonz. Az ottani sok szervezet közül az ACRO (Airbike Competetive Racing Organization) a sport legnagyobb támogatója, és a PAR (Pro Airbike Racing) Grand Prix házigazdája. Nagyon sok történik az eseményen, mivel rengeteg bolygó és vállalat támogatja azt, cserébe a nevüket. A Grand Prix az is figyelemre méltó, hogy versenypályája egyaránt tartalmaz exkluzív meghívást, és mégis rendelkezik nyílt selejtezőkkel a merész versenyzők számára, akik igénybe veszik az egyik áhított nyílt pontot. Rögtön azután, hogy ezek arra a következtetésre jutottak, hogy elindul az Acro Storm, mivel mindenki felkészül az első versenyre. Számtalan félelem, remény, álom, rémálom,
Jellemzők
Karakterek
(Az itt ismertetett szolgáltatások megjelennek a játék utolsó felépítésében. Ehhez a korai hozzáférésű verzióhoz a tizenkét karakterből három elérhető, és a történetmódú történeteik még nem játszhatók le.)

Összesen tizenkét karakter tette küldetése, hogy megnyerjük a Pro Airbike Racing Grand Prix-t, és eljutottak a végső versenyre. Miért? Tudja meg, hogy a történetek minden módját játssza le, olyan speciális kihívásokkal tölti ki a feladatokat, amelyek lehetővé teszik a történetek előrehaladását, és felfedezni, mi halad tovább. A karakterek kölcsönhatásba lépnek egymással a pályán és a pályán, és mindegyiknek mélyebb mélysége van, mint csupán a „kerékpáros embereknek”.
járművek
(Az itt ismertetett funkciók megjelennek a játék utolsó felépítésében. Ehhez a korai hozzáférésű játékhoz a Pocket és a Cruiser osztályok még nem állnak rendelkezésre, és a legtöbb testreszabási lehetőség sem áll rendelkezésre.)
Az Acro Storm járművei három kategóriába sorolhatók, mindegyik saját előnyeik és hátrányai: Sport, Pocket és Cruiser. Ezeknek a járműtípusoknak nemcsak általában meglehetősen változó a többi kategóriája, hanem testreszabhatóak a saját osztályukon belül is, így a járművet csak úgy teheti ki, ahogy tetszik! Fontos, hogy megtaláljunk egy olyan járműtípust, amely megfelel a versenystílusának, mivel mindegyik életképes.
Fegyverek
Rengeteg fegyver létezik, támadó és védekező módon egyaránt, hogy a főnyeremény útján eljuthassanak a győztes dobogóra. A fegyverrendszert úgy tervezték meg, hogy mindig több fegyver közül választhasson, amikor rendelkezésre állnak. Második reflexre lesz szükség, hogy kitaláljuk a megfelelő fegyvert, és válasszuk ki hatékonyan - ugyanezeket a képességeket is meg fogja tanulni a fegyverek elkerülésére. A centrifugálás egy nagy teljesítményű technika, amely ideiglenesen kiküszöböli a legtöbb lövedékes fegyver veszélyét, és elengedhetetlen képesség, hogy megtanuljuk a csúcsra vezető utat.


Hamarosan még több lesz, például olyan online funkciók, mint a klánok, a mérkőzés és még sok más!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Verseny, Sport
Megjelenés
2016. 12. 28.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Blue Comet Games
Cikkszám
DIGI00216
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ