AcChen - Tile matching the Arcade way

AcChen - Tile matching the Arcade way

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
386 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az AcChen egyszerűen megtanulható, ügyességi stílusú „megtalálja a megfelelő csempét” játék. Messze el a 60 különböző szintű és különféle bónusz térképet az egyjátékos kampányban.
Nyisd ki az új szinteket az óra verésével vagy „chill módban” játssz nyomás nélkül: nincs időzítő, nincs eredmény, csak boldog csempevadászat (de szint sem szabad felszabadítani).
Funkciólista
gyors arcade stílusú „keresse meg a megfelelő csempét” játék
két játékmód: arcade és 'chill' mód
60 szint + különféle bónusz térképek
3 különböző bónusz szint: töltse ki a táblát, észrevegye a mérkőzést, megtalálja a mérkőzést
három pihentető hangzás
Steam ranglistán
8 kinyitható eredmény
szabályok
Tisztítsa meg a táblát úgy, hogy megtalálja két azonos szimbólumú elemet. A csempe eltűnik, ha „összekapcsolhatja” egy vonallal, amelynek két vagy kevesebb sarka van (derékszög), és egyik másik része sem akadályozza az utat. Előrelépés a következő szintre az asztal letisztításával. Ha elfogy az idő, mielőtt elkészítené egy térképet, akkor elveszíti.

A térkép legfeljebb 3 rétegből álló csempéket tartalmazhat. Kombinálhatja a különböző rétegekből álló csempéket. Ha egy lapkát választ a felső rétegből és egy az alsó rétegből, akkor csak a felső réteg lapjai akadályozzák az utat.

Általánosságban: ha különféle rétegekből választ ki elemeket, akkor a leginkább kiválasztott elemréteget használják a keresési algoritmushoz. Nehéznek hangzik, de ha próbálsz, akkor nem tudsz rájönni ...;)

Az azonos szimbólummal ellátott csempék egymás felett helyezkedhetnek el. Tehát a leggyorsabb választás nem mindig a legjobb.
Bónusz szint
Minden játszott 3. szint egy bónusz szint. Háromféle bónusz szint létezik:

1.) 4 lapkával kezdődik, és kitöltenie kell a térképet. Minden egyes pár eltávolításakor 4 új lap jelenik meg.
2.) Két látható lap cserélje ki helyét többször is. Spot az utolsó pozícióban.
3.) Klasszikus 'keressen egy párot' a fordult fedélzeten.

Ha sikerül teljesítenie a bónusz szintjét, akkor 100 pont bónuszt kap. Ha az idő elfogy, akkor továbblép a következő szintre. A bónusz szint befejezése után további Hint-pontot kap (lásd lent). Ha nem támogatja a bónuszokat, akkor kihagyhatja a bónusz szintjét.
Különleges cikkek
Tömör csempe A
szilárd csempe nem távolítható el.

Yin Yang
Ha kiválaszt egy pár Yin Yang-t, a következő kiválasztott szimbólum eltűnik az aktuális térképről. Ha a Yin Yang az utolsó választott pár, akkor ezt a különleges felhasználhatja a következő térképen.

Időbónusz tétel
Időről időre az animált homokórák néhány másodpercre megjelennek a szimbólumon. Ha sikerül eltávolítania ezt az elemet, további 15 másodperc érkezik.

Tipp elem
Ha a játék során valamilyen tippre van szüksége, koppintson a Tipp elemre. Ha elérhető, megfelelő pár kerül kiválasztásra. Ez eltűnik, ha megérinti. A bónuszszint befejezése után további tippeket kap. Legfeljebb 3 tippeket gyűjthet.

Pontozás
Az első sikeres válogatás 0 pontot nyer. A következő választás 3 másodpercen belül 4 pontot nyer, 5 másodpercen belül 2 pont. A szint befejezése után a fennmaradó idő hozzáadódik a pontszámhoz. Toplista

és eredmények Az
AcChen a Steams ranglistát használja - megoszthatja eredményeit a világ minden tájáról származó játékosokkal. Fedezze fel a nyolc kinyitható eredményt.

Játék története
A 90-es évek elején a „Match It” nevű játékot játszottam a helyi árkádban - rengeteg érmét költöttem rá: o. Néhány évvel később három barátom és én felvettem a játék mechanikáját. Kódoltunk egy verziót az Atari ST és az Amiga-hoz. A játékot többféle módon is kibővítették. Megjelent „Sarakon” néven. A játékot 68k összeszerelő programozta. Miután megkaptam a NEXTSTATION-t, átírtam a játékot, és AcChen néven adtam ki. Idővel a NintendoDS, iOS és OSX portokra is átvittem.

Érezd jól magad :)

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie
Megjelenés
2014.03.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Coolhand Interactive
Cikkszám
DIGI00204
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ