Absolver

Absolver

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 926 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A bukott Adal-birodalom romjaiban rejtélyes maszkkal ébredsz fel az arcodon és halvány emlékei egy ezoterikus szertartásról. Az éhségtől, a szomjúságtól és még a haláltól is megszabadítva a maszkot az Útmutatók, ezeknek a földeknek az uralkodói alkotják, akik itt helyeztek el téged, hogy meghatározzák, vajon érdemes-e belépni az Abszolút elit testébe. Ahogy elkíséri ezeket az elhagyott területeket és találkozik más olyan kilátásokkal, mint te, megtanul új harci stílusokat, fegyvereket, felszereléseket és páncélokat szerez és felállít egy harcosok csapatát, akikkel együtt harcolhatnak a harci arénákban.
Folyékony valós idejű harc: Helyezze magát a négy taktikai helyzet egyikébe a valós idejű csaták során, és végezzen pusztító támadásokat, dodgeket és parrykat. A mozgás fegyverévé válik, ha solo párbajban vagy intenzív többjátékos közelharcban vesz részt.

Testreszabható stílus és folyamat: A játékosok meghatározzák karakterük stílusát úgy, hogy harcstílust, választott fegyvert választanak, és támadásokat rendeznek a harci fedélzeten, hogy megtervezzék egyedi és személyes támadási folyamatukat.

Online multiplayer akció és narratívum:A kilátások és az abszolútok zökkenőmentesen találkoznak másokkal a világon, egyedi történeteket generálva, amelyek a játékosok interakciója és a választások révén merülnek fel. Ezeket a pillanatokat feszültség töltötte be, mivel a harc vagy barátság szándéka soha nem egyértelmű: a bizalom mindig a hit ugrása. A találkozók tartós következményekkel járnak, és értelmes kapcsolatokká alakulnak át, amikor barátokba vagy ellenségekbe állsz, és mentorokat vagy tanítványokat találsz.

PvP és PvE: Fedezze fel a gazdag és dinamikus világot, ideértve a dedikált PvP harci arénákat is, ahol a bajnokok győzelemnek és előrehaladásnak az abszolút soraiban részesülnek, valamint a PvE területeken, ahol a játékosok együttműködve harcolnak, hogy a ritka zsákmányt és felszereléseket szerezzék az Adal romjai között. .

AZ ABSOLVER TARTALMA frissül
A Sloclap fejlesztőcsoportja elkötelezett az Absolver fejlesztésében és bővítésében, a közösségi visszacsatolás alapján, amint a játék élőben van. Az elkövetkező hetekben és hónapokban a Prospectek a játék rendszeres frissítésétől számíthatnak a felmerülő problémák megoldására, valamint a kisebb és a nagyobb tartalmi frissítésekre. Ezek a frissítések már a 3v3 játékmódot és a Spectator módot is tartalmazzák a megjelenés után, de sokkal több frissítés várható az új harci stílusoktól és az új erőktől és felszereltségektől kezdve. Kérjük, kövesse a frissítéseket itt és az absolver.com oldalon, vagy a Twitter legújabb oldalán az @Absolver oldalán.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2017.08.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Devolver Digital
Cikkszám
DIGI00191
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ