Abalone

Abalone
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
610 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezze fel új verzióunkat vadonatúj grafikákkal, amelyeket a híres stratégiai játék legújabb kiadása ihlette. Az Abalone közel 30 éve az egyik legjobb játék, a hatszögletű táblájáról és a fekete-fehér golyóiról ismert. Ennek az elvont társasjátéknak a célja egyszerű: tolja le az ellenfél golyóit a tábláról! De vigyázz, nem könnyű elsajátítani, tehát tartsa szem előtt tartva az elméjét, és vegye fel a kihívást!

MEGJELENÍTÉSI TERVET ...
Készítsen egy támadási tervet az ellenfél golyóinak a tábláról való lenyomására. Minden fordulóban egy teret bármely irányba mozgathat 1, 2 vagy 3 sorakozott golyóval. Amikor Sumito pozícióban vagy (azaz amikor a márványaik száma meghaladja a számot, és érintkezésben van az ellenfeleddel), ki tudja tolni a golyóikat! Például három fekete golyóra van szüksége egy vagy két fehér golyó nyomásához. A rohanásnak nincs értelme; jobb, ha időt vesz igénybe, és gondolkodik minden lehetőségről, mivel egy sietős lépés rossz helyzetbe hozhatja Önt, és hagyhatja, hogy a győzelem az ujjaival átcsúszjon.

... ÉS SZERINT VÉDELEM.
Ha nyerni akar, akkor a lényeg nem a támadás, hanem a meghatározott pozíciók elfoglalása bizonyos lépésekkel. Csakúgy, mint a sakk és a dáma, megpróbálhat csapdákat létrehozni golyók vagy stratégiai pozíciók feláldozásával az ellenfél blokkolása érdekében. A legveszélyesebb érintkezési pontok a tábla szélein vannak, ahol egy rossz lépés egy márvány vagy az egész játék elvesztését jelenti! Időnként jobb, ha türelmes, ha nyerni akarsz!

NE HASZNÁLJON KERESZTETTEN AZ ELLENŐRZÉST ÉS HASZNÁLATT
A győzelem kulcsa előretekintés és az ellenfél játékának elemzése. Bár a játék könnyű megtanulni, stratégiát és gondolkodást igényel. A stratégiai gondolkodás élesítéséhez a játék számos módot kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy játékodról játék szerint áttekintsd a játékot. Például a Kihívás mód segít egy igazi Abalone mesterré válni, egyszerre egy mozdulattal. A kihívások egyre nehezebbé válnak, ha előre haladsz. Például először csak egy márványt kell kinyomnia, hogy megnyerje a kihívást, aztán két, és a mester fokozatosan keményebb lesz.

Játsszon egyedül vagy barátaival
Játssz egyedül a számítógép ellen a Challenge Mode és a Free Play Mode módban, vagy játssz barátaiddal. A Pass & Play módban párhuzamosan játszhat ugyanazon az eszközön! Unod már a barátaid játszani? A világ legjobb játékosaival szemben online módban léphet be az Asmodee-fiókjába!

Jellemzők:
Egyéni:
- 3 nehézségi fok az AI ellen (könnyű, közepes, kemény)
- Egyéni kampány egyedi kihívásokkal
- Játékmód, amely lehetővé teszi a saját játék, a saját szabályok elkészítését és az első golyók elhelyezését.
Többjátékos:
- Pass & Play mód
- Online mód
Angol, francia, német, spanyol, olasz, portugál és holland nyelven érhető el.

Adatok
Megjelenés
2014.04.23
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
The Domaginarium
Cikkszám
DIGI00181
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP
Processzor: Petium III 1gh vagy azzal egyenértékű
Memória: 256 MB RAM
Grafika: 32 hónap DirectX 9.0C kompatibilis
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 25 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows XP
Processzor: Petium IV 2Hz vagy azzal egyenértékű
Memória: 512 MB RAM
Grafika: 128 Mo DirectX 9.0C kompatibilis
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 25 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.