Abalone

Abalone

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
640 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezze fel új verzióunkat vadonatúj grafikákkal, amelyeket a híres stratégiai játék legújabb kiadása ihlette. Az Abalone közel 30 éve az egyik legjobb játék, a hatszögletű táblájáról és a fekete-fehér golyóiról ismert. Ennek az elvont társasjátéknak a célja egyszerű: tolja le az ellenfél golyóit a tábláról! De vigyázz, nem könnyű elsajátítani, tehát tartsa szem előtt tartva az elméjét, és vegye fel a kihívást!

MEGJELENÍTÉSI TERVET ...
Készítsen egy támadási tervet az ellenfél golyóinak a tábláról való lenyomására. Minden fordulóban egy teret bármely irányba mozgathat 1, 2 vagy 3 sorakozott golyóval. Amikor Sumito pozícióban vagy (azaz amikor a márványaik száma meghaladja a számot, és érintkezésben van az ellenfeleddel), ki tudja tolni a golyóikat! Például három fekete golyóra van szüksége egy vagy két fehér golyó nyomásához. A rohanásnak nincs értelme; jobb, ha időt vesz igénybe, és gondolkodik minden lehetőségről, mivel egy sietős lépés rossz helyzetbe hozhatja Önt, és hagyhatja, hogy a győzelem az ujjaival átcsúszjon.

... ÉS SZERINT VÉDELEM.
Ha nyerni akar, akkor a lényeg nem a támadás, hanem a meghatározott pozíciók elfoglalása bizonyos lépésekkel. Csakúgy, mint a sakk és a dáma, megpróbálhat csapdákat létrehozni golyók vagy stratégiai pozíciók feláldozásával az ellenfél blokkolása érdekében. A legveszélyesebb érintkezési pontok a tábla szélein vannak, ahol egy rossz lépés egy márvány vagy az egész játék elvesztését jelenti! Időnként jobb, ha türelmes, ha nyerni akarsz!

NE HASZNÁLJON KERESZTETTEN AZ ELLENŐRZÉST ÉS HASZNÁLATT
A győzelem kulcsa előretekintés és az ellenfél játékának elemzése. Bár a játék könnyű megtanulni, stratégiát és gondolkodást igényel. A stratégiai gondolkodás élesítéséhez a játék számos módot kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy játékodról játék szerint áttekintsd a játékot. Például a Kihívás mód segít egy igazi Abalone mesterré válni, egyszerre egy mozdulattal. A kihívások egyre nehezebbé válnak, ha előre haladsz. Például először csak egy márványt kell kinyomnia, hogy megnyerje a kihívást, aztán két, és a mester fokozatosan keményebb lesz.

Játsszon egyedül vagy barátaival
Játssz egyedül a számítógép ellen a Challenge Mode és a Free Play Mode módban, vagy játssz barátaiddal. A Pass & Play módban párhuzamosan játszhat ugyanazon az eszközön! Unod már a barátaid játszani? A világ legjobb játékosaival szemben online módban léphet be az Asmodee-fiókjába!

Jellemzők:
Egyéni:
- 3 nehézségi fok az AI ellen (könnyű, közepes, kemény)
- Egyéni kampány egyedi kihívásokkal
- Játékmód, amely lehetővé teszi a saját játék, a saját szabályok elkészítését és az első golyók elhelyezését.
Többjátékos:
- Pass & Play mód
- Online mód
Angol, francia, német, spanyol, olasz, portugál és holland nyelven érhető el.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Stratégia
Megjelenés
2014.04.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
The Domaginarium
Cikkszám
DIGI00181
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ