AIPD - Artificial Intelligence Police Department

AIPD - Artificial Intelligence Police Department

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 405 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Lépjen be az AI arénába, és küzdessen a gonosz mesterséges intelligenciákkal különféle fegyverekkel és módosításokkal. Az AIPD egy felülről lefelé mutató iker-shooter, amelynek vizuális stílusa a 80-as évek neon művészeti stílusainak tisztelgett, olyan játékok által, amelyeket a Vectrex konzolrendszer Minestorm, vagy a TRON, mint például a játékfilmek vezetnek.

Élvezze az ellenség és az aréna permutációinak ezer lehetséges kombinációját, amelyek példátlan és szinte korlátlan arcade élményt nyújtanak Önnek. Élvezze az AIPD neongrafikáját, az Unreal Engine 4 teljesítménnyel, maximális erejéig, összekapcsolva egy csillogó hangzással és lenyűgöző hanghatásokkal. Válasszon a fegyverek közül, mint például a hatalmas habverő, a pusztító puska vagy a pontos támadások pontos fázisa.

Az AIPD-ben kiválaszthatja a játékszerelő modulok kedvenc kombinációját, és harcolhat akcióvezérelt együttműködési csatákkal, akár négy játékossal egy képernyőn. Élvezze a szabadságot saját tapasztalatainak létrehozásához, és állítsa be a játékot az Ön igényeihez és képzettségi szintjéhez.Az ellenség és az aréna permutációinak lehetséges kombinációinak ezrei
Rugalmas játékstílus a testreszabható fegyvereknek és módosításoknak köszönhetően
Helyi együttműködési mód akár négy játékos számára
Számos online ranglista az heves versenyért
Időtlen Neon-Art stílusú, a Unreal Engine 4 motorja.


Hasonlítsa össze tudását online:
ranglisták
Kitüntetések

További jellemzők:
Teljes vezérlő, egér és billentyűzet támogatás
Csodálatos zeneKi az a lángoló borz?

Az AIPD a Blazing Badger , a németországi frankfurti székhelyű független fejlesztő debütáló címe . A játékot egy ipari veteránok csapata fejlesztette ki, akik mind hozzájárultak a Uncharted, Crysis, Spellforce és Settlers sorozathoz, valamint a Lords of the Fallen és a kritikusok által elismert 90-es években a Tony & Friends hirdető játékhoz a Kellogg's Land-ban.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2016.01.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
mamor games
Cikkszám
DIGI00336
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ