A Pixel Story

A Pixel Story
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
479 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Pixel Story egy rosszindulatú, old-school, 2D puzzle-platformer, amely a videojátékok fejlődését mutatja a legelején. Ön egy epikus küldetést indít a Rendszer magjához, melyet a misztikus hatalmak segítenek, amelyeket a Varázslatos Teleportációs Kalap nyitott. A négy grafikus generáció fejlődésével világod egyre részletesebbé és bonyolultabbá válik, és a videojátékok történetében végbemenő utazása egyre veszélyesebbé válik.

Fel kell fedeznie egy színes és változatos világot, fel kell szabadítania a varázslatos mágikus teleportációs kalap félelmetes erejét, át kell haladnia 6 nagy szabad formájú zónában, kölcsönhatásba kell lépnie a különféle NPC-kkel, meg kell állítania a gonosz operációs rendszert, és természetesen meg kell mentenie a világot.

Adatok
Megjelenés
2015.03.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Nanali Studios
Cikkszám
DIGI00146
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP SP3
Processzor: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz vagy azzal egyenértékű
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Shader Model 3.0, harmadik generációs Intel Core HD grafika (2500/4000)
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 1500 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.