A.N.N.E.

A.N.N.E.

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
28 684 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

FUSS. LÉGY. Az EXPLORE

ANNE egy felfedező játék, amely keveri a gyors tempójú platformert és a repülő (shmup) játékmechanikákat. Az ANNE stílusát a 8 bites és a 16 bites korszak játék ihlette; egy pixel antológia, amely modern technológiák és kifinomult, mégis egyszerű vizuális stílus használatával visszatér a videojátékok kezdeti napjaiba. Kézzel készített retro kaland epikus skálán.


Sztori.

Ebben a világban a robotok emberek között élnek. Úgy vannak programozva, hogy szolgálja és szigorú törvényeket kövessen ... E törvények egyike kimondja, hogy a szerelmi vírussal fertőzött robotokat le kell állítani. A vírus további elterjedésének megakadályozása érdekében azokat a Gomi bolygón, egy távoli fagyasztott világon ártalmatlanítják, ahol a szövetségi őrök bontják le őket, erős robotok, amelyek semmi sem akadályozzák az útjukat.

Miután sok éven át üldözték őket, végül nagyszerű távolságon belül tartózkodik a Szövetség űrflottájától. Erőszakos aszteroidazuhany és fenyegeti a szövetségi flottát. Lehet, hogy ez a tökéletes idő egy mentési kísérlethez ...

A küldetése egyszerű: töltse le az ANNE-t és elmeneküljön.Jellemzők.

-Kizárólag gyalog vagy a hajó parancsára! Használd mindkettőt annak érdekében, hogy megtalálja bukott társát; fedezze fel a barlangok és romok belsejét gyalog, vagy mozgassa nehéz tárgyait a hajója segítségével az új területekre való belépés érdekében.

-Music by Basiscape, a legendás Hitoshi Sakimoto stúdiója (FF Tactics, Radiant Silvergun, Vagrant Story, FF12 ...).

- Fedezzen fel egy hatalmas kézműves világot, és harcoljon több mint 20 főnökkel!

-25 lehetséges fegyverkombináció és 5 képesség a sok lehetséges kirakodáshoz.

-Támogató billentyűzet és egér, d-pad vezérlők, kettős analóg vezérlő, amelynek célja

-A játék mindenki számára; Az olyan barátságos lehetőségek, mint például (automatikus célzás és alkalmi mód), véletlenszerűbb és kevésbé kihívást jelentő élményt nyújtanak azok számára, akik a felfedezésre akarnak összpontosítani anélkül, hogy aggódnának az ANNE kihívást jelentő harci tapasztalatai miatt.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2019.01.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Gamesbymo
Cikkszám
DIGI00174
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ