A Little Lily Princess

A Little Lily Princess
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
918 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Frances Hodgson Burnett, A kis hercegnő klasszikus regénye alapján . Egy élet-szimulációs játék a romantika és a barátság között a lányok között.A brit ellenőrzésű Indiában Sara Crewe-t hercegnőként nevelték fel Papa által, mindig mindennek a legjobbakat adva. Most, hogy elég idős, el kell küldeni egy idegen országbeli bentlakásos iskolába, és könyveinek és meseszeretete iránti szeretetében támaszkodik, hogy segítsen neki barátokat szerezni.

De nem minden mosolyra lehet megbízni, és a szerencse bármikor meghűlhet és kemény lehet. Mi történne egy kis hercegnővel, ha mindent elveszne?

Válasszon tevékenységeket a Sara erőforrásainak kiépítéséhez és a történet irányának megváltoztatásához. Melyik lánygal fogja a legerősebb érzelmi köteléket létrehozni? Döntéseid hat lehetséges végződést eredményeznek.

Adatok
Műfaj
Indie, Szimuláció
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Hanako Games
Cikkszám
DIGI00141
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP vagy újabb
Processzor: 1,2 Ghz
Memória: 512 MB RAM
Grafika: 1366x768
Tárhely: 150 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.