A Game of Dwarves - Pets (DLC)

A Game of Dwarves - Pets (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 331 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A földalatti üres és magányos hely lehet a törpék számára. Az elmúlt időkben a törpék klánjai számára gyakori volt háziállatok és társaik, hogy a települések élénkebbé és ünnepibbé váljanak. A háziállatok megtartják a törpék társaságát, és még szükség esetén is megvédik őket.


A nagy mágikus háború után egyre ritkábban fordult elő a háziállatoknál, de végül szerencsés szünet történt. A törpék egy elfelejtett sárkánybarátot fedeztek fel tartósított sárkánytojásokkal, csomagolt farkassá váltak, szőrös macskák klánját fogadták el, és egzotikus óriáscsiga-csoportot fedeztek fel Votland dzsungeléből.


A törpék most egy szőrös és nyálkás társainak teljes gyűjteményét gondozzák. Győződjön meg arról, hogy van ennivalója, ágya, ahol aludni lehet, és játékokkal játszani, és háziállatai lesznek a legjobb társaság, amelyet a törpe kérhet.


A Háziállatok olyan tartalomcsomag, amely a következő elemeket tartalmazza a kampányban és az egyéni játékokban való felhasználáshoz:


Öt új kísérő háziállat: Drakeling, Farkas, Macska, Óriás Csiga és a Pet Rock.
Nyolc új játék háziállatához: ugró gyűrű, kiegyensúlyozó golyó, hercegnő baba, kémiai készlet, versenyautó, hörcsögkerék, fonalgolyó és játékcsont.
Három különböző ágy
Egy új étkezőasztal
Két sor megfelelő kerítés és kapu

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Könnyed, Stratégia
Megjelenés
2013.02.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI00130
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ