A Fistful of Gun

A Fistful of Gun
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
427 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Amikor a gonosz vasúti báró, Clayton Boon úgy döntött, hogy pályát épít a pokolba, nem számolt egy őrült sámánról, aki a halottakból elcsábított pszichopatákat hozott fel, hogy megállítsák. Most üldözi őt az egész vadnyugaton, harcolva a banditák, a medvék, a bátorság és a hölgyek hordáin keresztül, csak hogy megtalálja Boont, és visszafizessen adósságát… RÖGZÍTETT GUN!

Válasszon a tizenegy egyedülálló játékos fegyver közül és bosszút álljon magányos farkasként vagy barátaival a helyi és az online együttműködésben. Mesterje le az egyes karakterek speciális vezérléseit, gyűjtsön aranyat lehullott ellenségektől, hogy frissítéseket vásároljon, és ömljön be egy kis folyékony bátorságot, és engedje szabadon az ólom tornádóját a poros síkságokon.
Jellemzők
Hibák és támadások : Válasszon tizenegy különféle lövész közül, amelyek mindegyike rendelkezik saját egyedi irányítási rendszerrel és a támadási módszerekkel. Egyes karakterekhez a játékvezérlő finomságához van szükség, míg mások szigorúan kötelesek az egérvezérlőkbe helyezni a támadást.

Többjátékos és Co-Op módok: Gyűjtsön össze néhány pisztolygombot kaotikus helyi multiplayer játékhoz, vagy csatlakozzon az online szövetkezeti módokhoz, vagy térjen el más fegyverrel a fehér karcsú versus módban a karámban.

Történet és árkádmódok: Vedd fel a fegyvereket az ellenállók ellen, és tucatnyi egyedi ellenség ellen robbanthatod át a nyugati színes tájakat. Fogj egy lót, kovácsolj egy folyót, lovagolj vonattal - soha nem lehet unalmas pillanat a vadnyugat törvénytelen területein!

Adatok
Megjelenés
2015.09.24
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Devolver Digital
Cikkszám
DIGI00125
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP vagy újabb
Processzor: Kétmagos 1,8 GHz
Memória: 2 GB RAM
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 600 MB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Az összes karakter használatához játékgomb, egér és billentyűzet szükséges.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.