A Duel Hand Disaster: Trackher

A Duel Hand Disaster: Trackher

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
457 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

AZ ÖSSZES RÉSZLETEKBEN
Ez a játék kihívást jelent, és nem tartja meg a kezét, amire számíthat. FIGYELEM FIGYELEM, KÖRNYEZD MEG A GYAKORLATT, ÉS SZÜKSÉGÜL SZÜKSÉGÜNK. AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN REJLIK. Nézze meg a fenti videókat, játékokat, vagy csatlakozzon a diszkóhoz. Ez a játék nem támogatja a billentyűzetet és az egeret. A GAMEPAD KÖVETÉSE SZERINT. FELÜGYELETBEN EGYÉB LEHETŐSÉGÉNEK VISSZATÉRÍTÉSÉT KÉRJÜK. ÉN NEM KÖNNYÖN ;)
TŐKESZERZŐ LISTÁK- Az elsődleges cél az, hogy magas pontszámot szerezzen, ám a pontszám megőrzésének egyetlen módja az, hogy kihozza vele. Halálig nem játszhatsz. Ha meghal, nemcsak a jelenlegi pontszámát megsemmisíti, kockáztatja annak esélyét is, hogy megsemmisíti a ranglistán szereplő pozícióját. Hogy kérdezed? Minél alacsonyabb az egészség, annál nagyobb a bónusz, annál nagyobb a kockázata. Minden alkalommal, amikor kibontják, pontszámod meg van jelölve. Miért kérdezed? Miért ne?

KIJELZŐ KÉPERNYŐ EGYSÉGES JÁTÉKOS KÉT KOCKÁZATI KOCKÁZAT EM- Két hajót fog irányítani egyszerre. Az ördög a részletekben rejlik. A bal oldal legyőzhetetlen, a lövöldözés és a mozgatás azonban elhasználja a LINK-et. Visszaállításához helyre kell állítania az ANYAGOT a jobb oldalon. ANYAG megsokszorozza az összesített pontszámot, tehát használjon abszolút diszkrécióval. A jobb oldalon forrásokat állít elő, és 12 RÉSZRE lesz szüksége a ranglistán szereplő pozíció kibontásához és megjelöléséhez. Ne kételkedj magadban. Tolja magát. Jutalmazni fognak és tesztelnek.

KÉNYEK - Minden könny új kihívásokból áll, mellékelve a hella bónuszokat. Fókuszáljon, legyőzze és túlélje.

Ha kihívást szeretne, jött a megfelelő helyre.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2017.08.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Ask An Enemy Studios
Cikkszám
DIGI00122
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ